[QUOTE=okankrgz;5649427]"izmitte standartları arasında yürürü en iyi 106 gti dır." denmesi biraz iddalı olmuş bence, bende izmitteyim ne yürüdüğünü gördüm ne de duydum... tamam aracınız iddalıdır, güzel yürüyodur ama kelimeleri dikkatli seçmek lazım, bilmediğiniz tanımadığınız 106 gti ları sanki lekeler gibi algılanalabiliyor yada her akşam izmitte ki 106 larla yürütülmüşte en iyisi bu araçmış gibi ;)
amblem iptali tampon eki falan vardı benim bildiğim...dıştan maşallahı var evet o konuda bişey diyemem ama izmitte ki sağlam yürüyen 106 gti lardandır dense yerinde olurdu bence
Tech e üyeLiğim oLmadığı için arkadaşımdan yazıyorum arkadaşım eğerki bi sıkıntın varsa qelirsin deneriz sağLammı değiLmi + qöremessin duyamassın kimsenin ne videosunu koydum nede bir şeyini.standart deyipte neLErinide qördük qeneLLikLE satıLırken piyasaya çıkıyo ne oLdukLarı (senin 106nı da qördük ayrıca Sİ'ı 52 Liyken 2 boy açabiLyodun!!)amacım kimsenin aracını Lekelemek değil aracım zır stok bu haliyle demek istemiştim ama sen konuyu pek algılayamamışın herhalde (engin Kara)