Aynen Bir ara ilani varmis satmaya kiyamamis, 7 yildir ayni abimiz kullaniyor satmaya yine gonlu yoktu, birakmadim elini :) hayirli olur insallah
Printable View
ne demek abi,görüşürüz kısmetse daha çok yardımcı oluruz birbirimize:icon_tup: güle güle kullan inşallah
aldığın 306 tecavüze uğramışsa, o sana tecavüz ediyor. uğramamışsa sen ona tecavüz ediyosun :)
hayırlı ugurlu olsun abi güle güle kullan işallah kazasız belasız bende 3 haftadır arıyorum bakalım kısmet bende gti-6 bakıyorum temiz birşey işallah güzel roller yapıp koyarız bu yaz cok güzel gecicek işallah apo abide satmasaydı keske sbl yi :) cok yakısıyordu ona. :) bu yaz 6 - 7 gti-6 var roll yapıcak cok güzel gecicek bu yaz bol bol roll videoları koyarız canlanır piyasa. bende bir kac gune cozicem işi işallah :) cok heycanlıyım
malatyadaki 306 bakan varmı hiç
bu aralar bi şansızlık tuttu gidiyo hayırlısı bakalım neye elimizi atsak ya satılıyo ya vaz geçiliyor :)
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82619857
bu araç hakkında bilgisi olan varmı sahibi wösner piston olduğunu söylüyor durumu gayet iyi olduğunu söyledi önceden bilen eden varmıdır acaba kaza bele durumunu... şimdiden yardımlarınız için tşkr. eğer olumlu cevap gelirse hemen değerlendircem artık :(
Peugeot 106 GTI 1998 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 85777427
Nedir ne değildir agalar?
Niyetlendim bi ara fiyatta anlaşamadık.
Eski ilanı:
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - Pasif İlan - 76247204
sagolun dostlar. fiyat zaten ucuk.