106 arayan arkadaşlar bakabilirler bilen varmı?
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 77768182
Printable View
106 arayan arkadaşlar bakabilirler bilen varmı?
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 77768182
arkadaslar borda olan hakkında bılgısı olan varmıdır 41 um eski plakası
http://img713.imageshack.us/img713/4...6621561110.jpg
Uploaded with ImageShack.us
kardeşim bordo saxo ankaradan alındıysa orçun un eski um saxo olması lazım biz ankarıadakı arkadası aradık almak için değişen olmadıgını fakat motor yapılması gerektiğini söylemişti ...
ankaradaki um degıl onu bılıyorum bunu alırken bız o satılıklardaydı o degıl yanı kocaelınden bı arkadastan aldık bunu hatta sıteden baska bırı alıcaktı bız erken davrandık aldık 2 camurluk degısık arac arkadasın ben almayı dusunuyorumda kaput degısık degıl ona baktırdım ustalara gecmısını merak edıyorum
Citroën / Saxo / 1.6 VTS / Hız isteyenler icin 180 hp sahibinden.com'da - 64968261
benım bahsettiğim araba bu..Bu araç UM saxo.. yukarıda paylaşılan resmi göremiyorum.
yok bu degıl abı suan ılanı yok aracın zaten 41 um du bunun plakası
Değişen yok demiş kazası yok demiş başlıkta.
Oha, arabayı satsana ne köpeğini satıyorsun tövbe tövbe..
abıcım karıstırdın tekrar:) arac suan bızde arkadaşımda 1 sene falan oluyo alalı belkıde daha az kocaelınden aldık aracı sac camurluk degısıktı burda arkadas kaza yaptı sol camurluk degıstı suan arac gene burda ben almayı dusunuyorum fakat gecmısını bılmıyorum aracın o yuzden sordum daha öncesı varmı dıye
şimdi konştum arkadaşımla..onun eski plakası um değildi 41 TF idi..sen eminmisin bu aracın eski plakasının um olduguna?
um cünkü bu renkte bir tane vardı..
Bizim TF de deri vardı..bunda da varsa o zaman bu TF.. :)
deri var abı eskı plakası um dıye hatırlıyorum sorucam sımdı arkadasa :)