eywallah çok sağol yazdığın şeyleri birebir aktarıyorum bizim yeğene...
Printable View
Valla ben 306 GTI hastasıyım. bu gti ı direk fotoya bakarak elerim kendi görüşüm. Sorduralım dedi yeğen icaben sorduk.. bilgiler için teşekkürler..
Peugeot 306 GTI 1998 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 57808828
Peugeot / 306 / GTI / orjinal 118.000 de sahibinden.com'da - 52426731
Gidip bakmak birebir görmek hatta müsait olursam.. direk satın almak istediğim 2 GTI var. onlarda bunlar...
takas teklifi gelmiş aracı tanıyan bilen var mı
bir önceki sayfada da sorulmuş fakat kimse cevap yazmamış
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 77940190
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 79625255
bu arac hakkında bilgisi olan var mı ??
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 82248022
daha öncede sordum ama bilgisi olan varmı arkşlar
sıyah olanı bızzat gıttım ınceledım macun cok var sağında solunda ve komple boyamıslar aracı fırçayı elıne alıp boyamıslar gıbı bordoya bakma sansım olmadı ama 7 veya 8 senedır aynı sahıbnde fıyatı cok asağılara cekıyor zaten masraflarını acık acık söyluyor gıdıp görullmesı gerek o arac adam olur gıbıme geldı ama gıdıp bakmak nasıp olmadı
Arkadaşlar araçlar hakkında bilgisi olanlar varmıdır.
98 siyah ist kartal da.
Peugeot 306 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66986432
99 ankara cankayada
Peugeot 306 GTI 1999 Model 13.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 77338594
98 ist. bayrampaşada.
Peugeot 306 GTI 1998 Model 15.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 82390033
98 bursa orhangazi de.
Peugeot 306 GTI 1998 Model 13.500 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 82036545
2000 antalya muratpaşa
Peugeot 306 GTI 2000 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 82667396
106 306 vts arasında gidip geliyorum kafamıza yatan bi araç bulamadık :(
bak doğru söylüyosun çok uzun zamandır ilana bakıyorum hiç dikkat etmemeşim demek ki hiç o gözle bakmamışım. ilan çok uzun zamandır sitede bi gidiyobi geliyo fiyat hiç değşmiyo gecen gun mesaj attım ilan güncel filan diye cevap geldi... bence ilan da fake o zaman..
bence ilan da fake.. ya bu nasıl bir böyle ya... ben kendi aracımı satarken ilanları geziyordum. plaka herşeyim açık. bi baktım benim araba başka bir ilanda aradım açmadı telefonu. mesaj attım. dedim ki bu resimler benim arabamın hayırdır??? bnm arabamda aynı model aynı renk aynı görüntü filan benim aracın resimlerini çekemedim bnu koydum dedi. dedim ki o resimleri kaldır. bu araba 200 küsür binde bilmem neresinden kazalıymış falan filan benim arabamı satmak istesem millet ne dicek bi ilanda öyle bi ilanda böyle millet şaşırmış ya. bi tane kırmızı 306 gti resmi var. o resmi çoğu kırmızı 306 gti satan kullanmaya başladı falan filan gibi gibi insanları anlamak çok zor????
hadi ya hayallerim yıkıldı şu anda siyaha bakmayı çok istiyordum.. peki siyahın yürürü ve motoru nasıl kafadan kazası filan varmı??? bordonun orjinal fotolarını isteyeceğim olmaz böle yurtdışı fotoğraflarla anlayamam. aracı resimde görüp ısınmam lazım.. öyle gidip bakarım... siyah a baya üzüldüm gayet güzel gözüküyordu??? Hiç mi iş yapmaz yaw.. gerçi 16.000 patates gibi boyanmış arabaya verilmez??? çok sağol..
valla paylaştığın bütün arabalarınilanlarına baktım.. antalyada ki araba 34 zm 3959 plakaydı kağıthanedeydi. çok oynandı bu araçla orası burası sağı solu o para etmez alınmaz çok el değiştirdi.
Valla bir kere hepsinin km si çoook yüksek ve kondisyon alınamayacak araçlar bence... çok uzun senelerdir GTI inceliyorum... bir tane alıp binmek nasip oldu şimdiye kadar kısmetse ikinciyi arıyorum ama bu sefer parayı kıyıp iyi birley alıcam allahın izniyle o yüzden bekliyorum.. bu araçlarda GTI albenisi kalmamış bana göre hoş gözüken alınabilir gti'lar değiller... kimsenin malını aracını kötülemek istemem... telefon aç birer birer konuş kafana yatanları tramerden sordu önce sonra da gidip bak güzel güzel? bir yere baktırmadan kesinlikle GTI alma??? eğer tanıdık değilse güvenilir değilse satan kişi???
valla melih 106 nında 306 nında zevkı bambaşka ona göre secımını yap sıyahta sanruf yok bıkere bence kafadan ele 306 sanrufsuz bıseye benzemıyor.98 griyıde ele bence antalyadakı 2000 ıde bursadakı balköpuğude orası burası gezıyo dertlı etme kendını ahm plaka olan bıraz daha toplu ötkeıelre göre o arbaaya ben yanlıs hatırlamıyorsam baktırmıstım arkadaımsın bırıne ona ulasırsam sana daha net bılgı alabılrım araba hakkında ;)
sıyah iş yapmaz bence kafadanda darbe var;) ama bordoyu bı gıdıp gözle görmekte fayda var bellı yaşı başı yerınde bı adamda o araç
antalyada ki ZM 3959 la ilgili ödev hazırlamıştım... 2007 senesinde o zaman canavar zamanıydı..
bursada ki istnbuldaydı vjc 52 plakaydı. içini ne hale getirmişler. gti jantı yok logo filan yok.
kartalda ki siyah araç muğla taraflarındaydı... iyi durmuyor. km çok yüksek.
ankarada ki ahm plakalı aracın km si çok yüksek ama o aracı merak ediyorum... gerçi onda da istemediğim mevzu LPG var... olmaz GTI a ters??
bayrampaşa FB plaka bence çok itici iyi bir izlenimm yok bende o araçla ilgili...
Dediğim gibi herkesin aracı kendine MERCEDES ama GTI albenisi duruşu yürüyüşü olan bi GTI almak lazım... tamam çok az var ama olsun... kısmettt... Ben bugün eşimle de konuştum. allahtan bir keder olmasa yurtdışından GTI getirmek istiyorum... yollarını aricam... artısını eksisini önüme koyup duruma bakıcam...