ama Yavuz o zamanlar logoyu iptal etmeyince şimdi logo iptalli arabalara yapılan butun yorumlar logolulara yapılıodu insan istemesede bezip iptal ettiriyordu ama tampon kesenleri hiç anlamadım yazık gunah guzelim tampona :)
Printable View
ama Yavuz o zamanlar logoyu iptal etmeyince şimdi logo iptalli arabalara yapılan butun yorumlar logolulara yapılıodu insan istemesede bezip iptal ettiriyordu ama tampon kesenleri hiç anlamadım yazık gunah guzelim tampona :)
hatta jant yay ve logo iptali olmayan 1o6 ya memur işi derdik :D
Muammer abi ortalığın a.. muşsun :D Yerle bir etmişsin adamları eheheh bilmediğin 106 varmı ya:D
bı hondacı olarak 106 lar logoluda logosuzda bnce cok hoş duruyo :)
şimdi bu tartışma konusunun başına dönecek olursak gül gibi çiçek dibi diyen arkadaşlar acaba şimdi ne gibi bir eylem içine giricek
güldü şimdi ise diken oldu
herhangi bir eylem içine girmeyeceğim dostum yine söylerim yine söylüyorum içi dışı duruşuyla dodikleriyle halen 10 numara bir araçtır aug. kimseye arabamızı zorla satmadık sonuçta gelip bakıldı gazlandı beğenilip alındı bu kadar basit arkadaşının yolda giderken kırması bizden kaynaklı bir durum değil sonuçta 98 model bi araba plazadan araba almıyorsunuz. Mami abimizin dediği kaza roll yaparken önümüze atlayan bir araba yüzünden olmuştur ufak bi dokunmaydı sadece sonuçta gidip de patlamadık pert de etmedik. piyasada ne 106lar var görüyoruz.
yıllar önce egsozlu filtreli arabaya yüklü diyenler şimdi arabacı oldu ya neremle güleceğimi bilemiyorum :D
ne olmuş burlarda böyle yaa
eskiden flitre,eksozlu arabalar gırtlak doluydu,şimdi gırtlak dolu arabalar flitre eksozlu :D
eskiden imkanlar çok kısıtlıydı istediğin parçayı istediğin zaman bulamıodun,o zamanlar arabacı olmak zordu şimdi istediğin parçayı buluyorsun ki bütün arabalar tek örnek oldu şimdi arabacı olmak çok kolay
eser kanka sana katilmamak elde degil
Daha önce bütün gti ların çiçek ve hepsinin km sinin max 13ok larda olmasını eleştirmiştim fakat pek rağbet görmedi hatta terslendim bile, şimdi bu sözleri bilinen kişilerden okumak bir parça iyi oluyor.
Şase sağlam olsun kasa düzgün olsun, yağ basıncı da rolantide 6,7 bar, sıcakken 2 bar altına inmesin yeter, buradaki bir kaç arkadaşımız gibi çok detaylı bilgilere sahip değilim fakat bilgiye ve tecrübeye saygı duyan birisiyim.
Olmayan şeyleri var göstermek kişinin itibarına sekte vuruyor ve sadece kendini kandırıyor.
Ağzınıza sağlık
göz var nizam ne duruşu ne nizamı ne dödiklere civata atmaklamı oluyor düzgünlük.bırakın allah aşkına bu işleri conex piston takıp stok diye bi dünya araç var piyasada...
Bu yorumlara fazlasiyla ihtiyac wardi burda sagolsun mamimakinen nikli arkadasimiz buyuk bi boslugu kapatti. Bi kac kez yazip anlatmaya calistim kimse kimsenin arabasina bilmeden etmeden yazmasin burda fotograf analizciligi yapiliyo diye:icon_tup: Arti olarak burdan insallah bi abileri araba alip farini stop unu degistirip bi kardesine kiyak fotolar cektirip satanlarda nasibini alirlar yorumlardan. Arabanin ok gibi mermi gibi bilmem ne olmadigi bildigi halde oyle diyip burda piyasasini yapmaya calisan arkadaslarda iyi okusunlar. Hala aklimdan cikmiyo yakin zamanda satildi burda bi araba ( eminim sefakoy tayfasi biliyodur arabayi) yaziktir gunahtir. ( mavi )
aynaları beyazmıydu
peki arkadaslar ozaman neden yazılmıyor yorumları okuyorum cicek felan bilen arkadaslar neden gercekleri yazmıyor sonradan cıkıyor bunlar
bende almam ama burda bilen var bilmeyen var uzaktaki insan aracıda bişi zannedio
Yazsan ne fayda onlar prof oldugu icin senin yazdiginin hic bi onemi yok. Ben kayseriye gittim arac bakmaya. Benim icime sinmedi ufak tefek seyleri wardi aracin. Benden sonra bi arkadas sordurdu araci ben de yazdim ufak tefek olsada bu tip sorunlari war bilginiz olsun diye. Gelen cewaplar neymis arac 106 ymis o tip sorunlar olurmus bilmem kac model arabaymi hooooppp hemen gecen sayfalara dusuyosun:icon_tup:
arac alicak kisi araci baktirip ustasina o sekilde almali. Forumlarda yazilan cizilene gore aldiginda sonuc pek mutlu sonla bitmez
merakımdan soruyorum, çok eskiden(4-5 sene önce) 33.000km de 106gti vardı bordo renk ankarada otogaleride dururdu. uzun süre durdu. hatta aynı galeride 77.000de mavi 106 gti da vardı. varmı hatırlayan eden??
Sadece gti vts için değil bütün arabalarda aynı sorun var. Sanal ortamdan araba alınmaz sevgili bulunmaz hiç birşey yapılmaz :D
Çakma total yazıları orjinal far stop çamurluk bandı yetkili servis plakalığı takılıp çakılan çok arabaya şahit olduk :D
Baktırmak araştırmak lazım ama internetten değil ;)
bence ikisinide karşılaştrmak lazm araba alırken net ve usta bilgisini :D cünki bazen usta bile bulamıyor değişen düzelen parçayı :D o derece ilerledi sanayii
Patlak arabalar 20 den aşağı değil ama yapcak bişi yok zaten yeniside patlak eskiside patlak eskisinin temizini alalımda paramızı çöpe atmayalım:)
Abi harbiden şok olarak okudum yazılanları vay anam vayy :)