hadi bakalımm bide kül grimiz eksik.....:icon_tup:
Printable View
Konuyu dagıtayimde 1AP 41 106 gti beyni lazım limitör iptali veya chip uygulamalı olabilir :)) pm atın :P
Arkadaşlar dün akşam üzeri Ortaköye giden bordo renk 106 gti gördüm genç bir bayan sürüyordu araç full orjinal çamurlukta ki taş bantlarına kadar duruyordu:rolleyes: varmı aracı gören duyan:soru:
Peugeot 106 GTI 2000 Model 13.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 85892643
bu aracı bilen var mı almak için sormuyorum araba 2000 model yazmıslar sorgulattım gercekten 2000 model ama koltukları 98 çitalı araba ve kadranı 98
Hayırdır? 98lere yönelmişsin? Sen benim 106yı kullandıktan sonra biraz zor beğenirsin 106:D
Geyik bir yana benim çok hoşuma gitmedi. Araba darbesi kazası yoktur eyv. ama anlam veremediğim bir sebepten beğenmedim. 100 küsür binde tay gibi durup al beni diyen bir havası yok. Belki tampon çıtaları boyalı belki farları karartma diye?
Git gide umudum azalıyor.
Başka araçlara yönlenmekte istemiyorum çünkü yine içimde bi 106 hevesi kalıcak :)
Değişeni yok , komple boyalı.
Sahibiyle uzun bir pazarlık sonucu 15 e indirdik.
FAKAT
gösterdiğimiz yer tam hatırlamıyorum , vites mili yağ kaçırıyor tarzı birşey söyledi.
1 milyar masrafı var dedi. 2 yere gösterdik 2 yer de aynısını söyledi..
Şanzıman kapalı kutu açınca karşımıza ne çıkacağı belli olmaz diye vazgeçtik..
ayrıca küçük bir konu ama söyleyeyim , klima çalışıyor dendi , çalışmadı , baktırdık klima kayışı yoktu..
ben arabaya 22 istedim çok oldu..