User Tag List

Sayfa 437/743 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon
14117 sonuçtan 8.285 ile 8.303 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasa belli zaten 12 13 başlar eli ayağı düzgün kazasız olanıda 16 max 19 oda up 106 gibi olanlardır..

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasa belli zaten 12 13 başlar eli ayağı düzgün kazasız olanıda 16 max 19 oda up 106 gibi olanlardır..
    aaa olur mu kanka utandryosun benı bak gene kabardı 106 aşkım satyrum lan rs ı var mı ısteyen
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okan D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aaa olur mu kanka utandryosun benı bak gene kabardı 106 aşkım satyrum lan rs ı var mı ısteyen
    kanka yalnışım varsa düzelt 12 13 arası değişen illaki olur ve boyası orta seviyedir mekanik olarakta illaki masraf cıkar ee up gibi 106 lar da piyası budur yanii..

açıkcası ben saxo bakıyorum daha uygun 106 ya göre sende biliyosun ama gel gelelim kafama yatan ve keseme göre uygun bulamıyorum

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka yalnışım varsa düzelt 12 13 arası değişen illaki olur ve boyası orta seviyedir mekanik olarakta illaki masraf cıkar ee up gibi 106 lar da piyası budur yanii..

açıkcası ben saxo bakıyorum daha uygun 106 ya göre sende biliyosun ama gel gelelim kafama yatan ve keseme göre uygun bulamıyorum
    kanka gel saxoyu alalım sana bızım burdakı satmıstı bılıosun senedı odıyemedı adam gerı geldı arabası adamın gel alalım sana ara benı 05305151820
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 106 adamın dostluklarını bitirir valla ya 15bin tllik aracın nasıl kavgası tartışması oluyo

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun,güzel arabaydı yine yapılır eski kondisyonuna geri dönderilir,tabi ortada kazasız araba satıyorum diye dolaşmak ayıp,tabi öyle bir şey söylendiyse,söylenmediyse sorun yok herkesin başına gelebilir tekrardan geçmiş olsun ,umarım eski haline çabuk döner.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanindaki arkadas cama kafayi vurduysa kotu olmustur gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin artik teknolojide çok gelisti kaza boya degisen belli oluyor kolaylikla.kazali arabalar arttikca iyi arabalarin fiyatida 20 den yukari cikmaya basliyor.ama bence en iyi araba orjinal boyasiyla kondisyonunu koruyan

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pitbull... Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satıcı değilim desem kızmassın umarım iş çok çok ciddiye binmesse.

Aracın değişeni yok , tek kazam arabamı denerken arkadaşımın direksiyonu önümü kırmasıyla sağ farım kırıldı tamponum çatladı ve kaputun ucu ezilmişti.Arabamın kartelinde fabrikanın sıkmış oldugu silikon dahi durmaktatır. Aldıgımda 88bin km'deydi şuan 91 bin.

Ben arabamla kazasız demedim
    Arabamın sağ sol camurluğu yaptıgım kazada hasar almadı boya rengi uyması icin kazıttım fotoğrafları mevcuttur.
    En yakın zamanda seni bulup aracın kazalı fotoğraflarını sana gösteriyorum bahsettiğimin dışında bi hasarı varmı yokmu görüyorsun , daha sonra yaptıgının bi ayıp oldugunuda ögrenirsin.
    Aracımın orjinal kaputu düzeltilmiş şekilde kaportacımda durmakta sende ankaradasın bende ankarada varsa itirazın gider bakarız macun olayınan çekildiğim için yan sanayi kaput alıp taktım.
    Bi diğeri ise ön tampon sağ sol çamurluğu boyattım renk uyumu olması açısından daha önce kiraz kırmızının kaputu boyattıgımda renk farkı yaşamıştım.
    Bana kazalı fotoğraflarını göstermene gerek yok, kaza olduğu gün, olaydan yarım saat sonra arabanın ne durumda olduğundan,airbag açtığından haberim oldu zaten.İnan kaza yaptığına da üzüldüm o vakit.Arkadaşlarım sen kaza yaptığın anda senin arkandan normal seyir halinde trafiktelermiş.Ben araban kazasız diye fotoğrafı koymadım ki zaten fotoğrafı da ben koymadım.Sana sorduğum soruda araban gerçekten değişensiz mi diye sordum açıp okuyabilirsin.
    Arabanın parçası değişebilir bu gayet normaldir kimseyi de ilgilendirmez ama değişensiz deyip ondan sonra değişti ama diğeri tamir edilip takılabilir deyip de milleti kandırmanın hiç lüzumu yok..Ben seni tanımıyorum..Ne seninle ne arabanla da bi alıp veremediğim yok.
    Ben gerçekleri söyleyip ayıp ettiysem eğer,sen yalan söyleyip yaptığın şeyin ne olduğunun cevabını kendin ver..

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana kazalı fotoğraflarını göstermene gerek yok, kaza olduğu gün, olaydan yarım saat sonra arabanın ne durumda olduğundan,airbag açtığından haberim oldu zaten.İnan kaza yaptığına da üzüldüm o vakit.Arkadaşlarım sen kaza yaptığın anda senin arkandan normal seyir halinde trafiktelermiş.Ben araban kazasız diye fotoğrafı koymadım ki zaten fotoğrafı da ben koymadım.Sana sorduğum soruda araban gerçekten değişensiz mi diye sordum açıp okuyabilirsin.
    Arabanın parçası değişebilir bu gayet normaldir kimseyi de ilgilendirmez ama değişensiz deyip ondan sonra değişti ama diğeri tamir edilip takılabilir deyip de milleti kandırmanın hiç lüzumu yok..Ben seni tanımıyorum..Ne seninle ne arabanla da bi alıp veremediğim yok.
    Ben gerçekleri söyleyip ayıp ettiysem eğer,sen yalan söyleyip yaptığın şeyin ne olduğunun cevabını kendin ver..
    Senin öyle arabanın fogoraflarını koyimi ? demenin illaki bi karşılıgı olacak serkancım aynı ortamdayız ya cuma günü yada beşevlerde karşılaşacaz ozaman daha detaylı konuşuruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin öyle arabanın fogoraflarını koyimi ? demenin illaki bi karşılıgı olacak serkancım aynı ortamdayız ya cuma günü yada beşevlerde karşılaşacaz ozaman daha detaylı konuşuruz
    Karşılığı olacak kısmını açarsan sevinirim?Beşevlerde karşılaşırız illaki...

TuGaY_TaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arac hakkında bılgısı olan varmıdır. Yakın bı arakadasıma dusunuyoruz. Bana trabzondakı Öztürk garagenın eskı aracı TU 106 gibi geldi. Kazalı halde rızeye satıldıgını okumustum forumda.Eğer o aracsa. Kazasını cogu kişi biliyor bu sekılde edecegı son fıyat nedır sahıbıyle ona gore pazarlık yapalım.
    Peugeot 106 GTI 2001 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 87753048

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TuGaY_TaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arac hakkında bılgısı olan varmıdır. Yakın bı arakadasıma dusunuyoruz. Bana trabzondakı Öztürk garagenın eskı aracı TU 106 gibi geldi. Kazalı halde rızeye satıldıgını okumustum forumda.Eğer o aracsa. Kazasını cogu kişi biliyor bu sekılde edecegı son fıyat nedır sahıbıyle ona gore pazarlık yapalım.
    Peugeot 106 GTI 2001 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 87753048
    Ömerlerin aracı 61 TU.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşılığı olacak kısmını açarsan sevinirim?Beşevlerde karşılaşırız illaki...
    ben birazdan ararım seni.

TuGaY_TaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demek dogru tahmın etmişim.Bu aksam gorusecez bakalım sahıbıyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pitbull... Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben birazdan ararım seni.
    532 771 76 28

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306gti arayan var mı aramızda?

benim araç renginde
    çok orjinal duruyor, yanlış görmediysem yay bile yok.
    bi son susturucu gördüm orta borular ne alemde bilmiyorum.
    koltuklar filan diriydi alcantra.
    logo iptali filan yok öyle

araç kasımpaşada. plakası 34 bj 515. bakmak isteyen almaya niyeti olan varsa gider görürüz yardımcı olurum, yavuz abiden sonra bi kardeşimize abimize daha gti-6 aldıralım

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    306gti arayan var mı aramızda?

benim araç renginde
    çok orjinal duruyor, yanlış görmediysem yay bile yok.
    bi son susturucu gördüm orta borular ne alemde bilmiyorum.
    koltuklar filan diriydi alcantra.
    logo iptali filan yok öyle

araç kasımpaşada. plakası 34 bj 515. bakmak isteyen almaya niyeti olan varsa gider görürüz yardımcı olurum, yavuz abiden sonra bi kardeşimize abimize daha gti-6 aldıralım
    kardeşim yolunun üstüyse sana zahmet bana gider bakarmısın? ben 3 haftadır arıyorum 20 ye yakın 106 gti 306 gti baktım toplam. hepsi leşti. tabi baktıktan sonra fiyatıda önemli :/ fiyatda da son olurunu ögrenirsen cok sevinirim ya. sizlerle gaz basmak icin sabırsızlanıyorum. bıktım artık cumartesi aksamları evin penceresinden otobana bakmaktan cok pişman oldum 306 mı sattıgıma. zahmet olmazsa bir ara gecekren ugrarsın o arkadasa.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)