Peugeot 106 GTI 1999 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
sanırım bu ıkı aractan bırını alıcam bı kac gune kadar.. bılgısı olan warsa yardımcı olursa sewınırım..
Printable View
Peugeot 106 GTI 1999 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
sanırım bu ıkı aractan bırını alıcam bı kac gune kadar.. bılgısı olan warsa yardımcı olursa sewınırım..
araç hakkında bilgisi olan varmı bana göre düzgün duruyo fakat kafamı karıştırdı sanki yeni toplanmıs gibi ne ?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
hastasıyım o 99 modelin
yaşar VB tuzladan gebzeye geldı ama ben o an vb oldugunu bilmiyorum tabi ismi lazım değil(X kişi) benı cagırdı araba nasıl ama kanka dedi ben de baktım araba düzgün ön panel değişik vs.. araba yenı pasta ciladan cıkmış bende gittim aracın yanına plaka 41 yapılmış dedim bi koltuguna oturayım dedim oturdum arabayı inceledim km ye baktım 110 binlerde felan o X kişiye dedimki kanka bu arabanın km düşürülmüş yok kanka km orjınal,olm dedim bak yıllardır bu b.kun üstündeyim arabanın içine bakayım torpido direksiyon vs. den anlarım ben dedim..yok dedi orjınal bende ii hadi öyle olsun dedim güldüm..1 ay sürmedi arac satıldı sonra bana dediki çok çakalsın ilk gün anladın km yi :)))))
Kanka naber :D :D :D
diyorsa olay bitmiştir kulagım hiç unutmuyor o kelimeyi :D kanka naber :D :D
Ama şunuda söyleyim bazıları hakediyor neymiş km çok yüksekmiş düşereyim diyorum olurmu diyor olur kardeşim 40 tl bakar seni kandırmaksa marifet kandırırlar böyle şimdiki sahibi kimdir bilmiyorum tabi güle güle binmek nasip olsun güzel araba motorda sıkıntısıda yoktu biner 200.000 ne kadar biner :D
99 model olan çok güzel araç kaçmaz...
ilgi we tawsıyelerınız ıcın tesekkurler.. bu aksam gıttım we baktım araca gercektende guzel we alınası bı arac:icon_tup::icon_tup: ancak ufak bı fark kaldı aramızda noktayı koyamadık:D:D kısmet dıılmıs saglık olsun enazından arac sahıbı Arkat Caglar ıle tanısmıs olduk:D:D