Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
bilgisi olan.......
Printable View
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
bilgisi olan.......
Bu araca baktık biz arkadaşla bundan 3 4 ay evvel.O zaman kaynarca daydı araba..Yüksek full orjınaldı.Boyası kötü idi boya istiyordu.Orjınal kıraz kırmızı araç.On panelde oynama vardı ufaktan onun dışında sıkıntısı yoktu.Araç satılmış göztepe ye gelmiş.Alan bel altı boyatmış galıba boyası kusursuz duruyor.Araçta airbag yok (fabrıkasyon) Sadece sunroof var.Klıma yok ama klıması sonradan uydurma takılmış... Araca yay takıp indirmişler güzel olmuş..
sorgusunu morgusunu geçtim de şu arabanın ilanını koyduğumdan beri arayan it kopuğun haddi hesabı yok, bu arabaların hedef kitlesi bu kadar yerlere ne zaman düştü yahu :)
http://www.techturkey.com/forum/2134065-post797.html
geçen gün bende sordurmuştum sinan abi o zaman resimlerini görmemişti sanırım TH 0026 plakası söylediğiniz gibi bir tane daha 106 sı var o geçenki ilan resimlerinde arka planda duruyodu oda kiraz kırmızısı 306 gti jantı falan vardı hatta
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Bunu bilen duyan gören var mı? Bir arkadaş düşünüyor ama bakalım..
Bir ara ilgilenmiştim bende sahibinin söylediği
m52 piston oldugu , sunroof sonradan açma , üzerinde compo jantlar yok orjınal 106gti jantı var , klima yok , airbag yoktu suan hatırladıklarım bunlar.. 12 gibi bir rakam bırakıyor aracı.. Oto tamircisi bir arkadaştı sahibi