evet biz bu araca gidip baktık pendikte genç bir arkadaşta 12 bın cıvarı bır para ıstıyodu ozmn motor yağ yakıyodu ozmnlar zaten belırtmıs rodajda yenı motor yapmış koltukta yırtık vardı motor içi de pey iyi durumda değildi ama şuanki halini bilemem
Printable View
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.800 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu aracı bılen varmıdır arkadaslar
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.800 TL Sahibinden satılık ikinci el
Tanıdık geliyor sanki ???
güzel duruyor :)
http://img856.imageshack.us/img856/3...3719718214.jpg
kocamustafapaşa'dan olabilir ordaydı ordan kartala satıldı yine ilanı vardı bu sefer APP xenon falan takılmış yeni fotorafları
vay arkadaş bide kaza vs yok :D:D nasıl satıyorlar böyle aklım almıyor :S
o araba olabilir bende hatırladım boya istiyo felan deniliyodu ett
yasar abi yazmıştı hatta uzun uzun o araç toplanmış halinin fotografları ise yinede güzel duruyor helal olsun :D
Biz de makas atıyoruz ama geçemedigimiz makasta tanrı canımızı alsın :P :D
adamı aradım size bana söylediklerini söyleyim
Arabam full orjinal bir araba çizikden dolayı 4 parça boyattım kaputda ve çamurluklarda güneş yanıgı vardıistedigin yere göster istedigin kişiye sor kaza bela kesinlikle yok hertürlü kefilim en son oluru 15,500 .
Bizim arkadaşlarmı yalancı anlamadım sanki kaza yapıp kolunu bacagını sardıranlar bizimkiler değildi,vay anasını arkadaş millet cidden uçmuş yalancı dolancı olmuş yemin ederim 106 gti sogudum bu yüzden bu kadar yalancı satıcısı yoktur hiç bir aracın.
Şükür olsun fazla verdim hiç başım agrımadı YG VB H 2404 halen aklımdalar satarken 198000 de sattım VB yi 3 ay sonra gebzedeki arkadaşlar 113000 düşürmüş şu 3 günlük dünyada ürün satmak için fırıldak olmaya hiç ama hiç gerek yok .
İsteyen gitsin baksın belki ben ve benim arkadaşlarım yanılıyordur o kadar iddalı konuştu satıcı arkadaş.
uzun suredır gtı arıyorum ozellıkle son 1 aydır cıddı sekılde arastırıyorum yukarda arkadasın soyledıgı gıbı bu kadar yalanın oldugu bı pıyasa gormedım ısyan noktasına gelıyo ınsan:ofk::ofk: hala arastırıyorum we hala yalan dınlıyorum:D:D en sonunda gozumu karartıp alıcam bı tane ınsallah pısman olmam:soru::soru:
hatırlayamadım ama olabilir elbette