aracı nereye verdin Yücel
Printable View
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk
bir arkadaşıma takas için gelmiş araç pek hoş degil ama görüntü itibariyle kazasız diyorlarmış bilgisi olan warsa yazarsa sevinirim...
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Şu aracı bilen var mıdır ki ? Benım araçlardan birine takas teklif geldi de..
Eski sahibi siteye üye orcun abinin eski arabası o görürse detaylı bilgiyi verebilir
Kanka güzel araca benziyor,umarım hayırlısı olur
Daha öncesinde iyi yürüdüğünü ve çamurluk,kaput iki parça değişen var diye hatırlıyorm ama sonrasında 1-2 el değiştirdi diye aklımda kalmış. Yanılıyor muyum son durum nedir merak ettim. Ona göre ciddi düşüneceğim.
41 um plakalı kırmızı vts ankarada musa diye birindeydi gideri vs iyidi üstünde compomotive beyaz jantlar vardı...Jet nurinin dükkanda dururdu genelde son olarak motoru biraz daha yüklemek istiyodu sahibi ondan sonra birden satışa cıktı araba ve acayip fiyatla 12,400 tl den ilana çıktı ki biz bu arabaya 3,5 ay önce 14,500 verip alamamıştık.... yinede baktırmak lazım....
Aynen musa diye birindeydi. Arabayı pek sıkmıyodu forum ankaranın orda kaldıralım demiştik kaldırmamıştı. sonra birden bişeyler oldu,satıldı.
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
var mı bilgisi olan?
Alin alin Denizli'ye 106 :) hele bi doneyim yaninizdan degil ustunuzden ziplayacagim hahaha
yokmu bomboş bir GTİ :) ne renk olursa olsun
http://img846.imageshack.us/img846/4695/dsc0169ur.jpg
Aracımı satıcam arkadaşlar Eşe Dosta Gitmesini İstediğim Bi Araç 2000 Model 2Parça BOyaLı Onun Dışında Ufacık hatası eksıgı yok tum bakımları yapılmıstır. Ilgılenen olursa msj atabılır . ılanını acınca lınk eklıycem .
Herkese selam..sayfaları geçmişe doğru taradım ancak araçla ilgili bilgi bulamadım ya da kaçırdım.
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
tampon lipinin boyalı olması,sol farın az bişe içeri basık olması ve gerek bagajda gerek arka direkte 16V yazısının olmaması(orjinde varmı yokmu bilmiyorum) gözden kaçmıyo.araçla alakalı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
vts gtı günceli öncelikli olarak boş araçlara talibim yada klimalı olursada sökerim sıkıntı değil sunroof kesinlikle olmazsa sevinirim böyle bir araca sahipseniz talibim. bir kaç parça boya takıntım renk takıntım yok şimdiden teşekkür ederim.
arkadaslar aracımın lınkı yokmu oynanmamıs temız elı ayagı duzgun kazasız belasız 2 parca boyalı gtı ısteyen askerlıgıme az kaldıgı ıcın satmaktayım :(
Peugeot / 106 / GTI / OLdukça ŞIK ve TEMİZ sahibinden.com'da
Bu arada takasda olabilir askere gidecegim icin aileme birakabilcegim 4 kapili araclarla
vtr oluyor.
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
Şu araç için bilgisi olan var mıdır acaba ?