Allah Allah bulamadım ya , Telefonda br çamurluk bir kapıda işlem var deniyor.. Bende megane ile takas parasal mevzuda anlaştık gibi.. Ancak aracın son durumu vs nedir ne değildir.. Meraklandım
Printable View
sağ arka ve ön çamurluk işlemliymiş
önceki sayfalarda sorulmuş ama bir arkadaşım soruyo bilgisi olan varmı
teşekkürler
Peugeot 106 GTI 1997 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
İnce eleyip sık dokumayın kardeşler iyi araba iyi para işlem varsa ona göre fiyat istiyorlar bu piayasa böyle ben iyi arabası olupda az para isteyen görmedim,ama kötü arabası olup çok para isteyen çok adam tanıdım açtırmayın bana agzımı ne varsa yazacam bu araçları :)
Bakın dışı seni sen onu sevdiysen al gitsin fazla düşünürsen sogursun 106 gti den.
geçtiğimiz kasımda muayenesi bitti ve 2 kez muayeneden cezası mevcut sahibi biraz tembel uğraşmak istemiyor ve arabadan sıkılmış durumda..kapı içleri,döşemeler ve kaportanın durumu pek iç açıcı değil.ön çamurlukları orjinal ,sanzuman 0 senkromecler vs elektrik tesisatı sıfır alındı geriye motor kaporta boya ve iç kısımdaki detaylarla ugrasmak kaldı...bu yuzdende fiyatını 11.500 olarak değil daha dusuk rakamlarda ölücü çakalın tekine değil içime sinecek bir kişiye vereceğim. :)
ilandaki fotolara *** atan insanlar içinde telefon çekimlerimden koyuyorum.
http://imageshack.us/photo/my-images...132492470.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images...940623919.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images...547958156.jpg/
sahibini tanımam etmem ama nette gezenirken gördüm çok hoşuma gitti, linki atmak istedim.belki 106 arıyan arkadaşların kriterlerine uygundur.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Poff.. Tam istediğim gibi bir 106.. Ama çok para.
Kusursuz olupta 11 liraya alınan 106 görmedim ben 14 e alıp 4 lira para harcadım 18 isteyincede gtı o kadar para etmez lafları oldu ne kadar ekmek okadar köfte..
hadi bana boş araba lazım gtı vts hangisi olursa :)
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
araçla alakası bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Peugeot 106 GTI 2000 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Bu aracı ben almaya gitmiştim cihan karaelmas daha önce pazarlık için gittigi için alamamıştım aracı,istinyede bir kolejde bayan bir ögretmendi sahibi,göründüğünden daha temiz eger o araç ise boyada sol çamurluk ve kaput olması lazım yanlış hatırlamıyorsam içi çiçek gibiydi aracın koltuklar vs vs 10 du ;) hep oyuncak vardı içinde alınabilecek bir araba eger değişiklik olmadıysa o zamandan bu zamana :)
ARac o arac evet 5aydır kadarda bende herseyıyle gercekten cok guzel bı araba oldugu ıcın aldım ılk gordgumde temızlıgıne bıttım suanda gercekten aynı temızlıkte guzellıkte ıkı parca boyası var evet bahsettgın parcalar dısındada ufacık hatası yok . resımler foto makıneyle cekıldıgı ıcın belkı kalıtesız ama canlı canlı gorunce ne kadar temız oldugu bellı oluyo :) askere gıtmesem satmycamda ıste bakma kader kısmet :)
EŞE dosta gıtmesını cok ıstedıgım bı araba
Cihan çizmecinin alması için elimden ne geliyorsa yapmıştım :) Tabiri caizise kafasına vura vura verdik aracı :) Dostda gidecek çok çok iyi bir araba . :icon_tup:
Hayırlısı olsun satılmazsada umrunda olmasın böyle araba şu zamanda zor bulunur ,çamurlukdaki etiketleri acilen çıkar ama :)
Peugeot 106 GTI 1996 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
kaza bela durumunu bılen varmı acaba :soru:
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk abiler yakın bi arkadaşım bir aya kadar düşünüyo benden sormamı rica etti kazası belası sorunu var mıdır?yardımcı olabilirseniz sevinirim
Bizim arka apartmanda da var bir tane, plakasına bakmadım ilanlarda da yok. Sürekli yatıyor, çalışırken de tık yok, çok muazzam motoru :) Gazlarken bırak, 4bin devirde görmedim aracı, zaten 2 ayda sadece 3 kere gördüm hareket halnde genelde yatırıyo ve yıkıyo :D
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
arkadaslar bu araba hakkında bılgısı olan varmı acıl nıyetımız varda????
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
napıyosunuz cılgın 106cılar :)