Hatırladığım kadarıyla 35 PAS gibi bir plakası vardı 2-3 sene önce sonra buca taraflarında dolaştı hep.
Printable View
Hatırladığım kadarıyla 35 PAS gibi bir plakası vardı 2-3 sene önce sonra buca taraflarında dolaştı hep.
Madem bu kadar ısrar ve arabayı düşünen var ben gördüklerimi var aracın durumunu yazmak durumundayım..
Aracın sahibi 20-21 yaşında sözde 106 cı..banada 106 cıyım abiiiiiiiiii çok iyi anlarım 106 dan dedi bizde arabaya niyetlendik.ve pazarlığımızı yaptık tabi onun arabayı anlatmasına göre yaptık pazarlığı..
Bi kere adam dürüst değil çok yalancı onu anladım.gitmeden çocuk arabada sadece sol ön tarafında ufak bi kazası var dedi.o kadar başkada kaza yok dedi.
Neyse dün gittim aracın ön sag-sol çamurluk değişik işlemli ön panel işlemli boyalı..sol şasede işlem var sol kılıç kuleden 1 cm kadar yırtılmış ayrılmış..sol önden güzel kazası var..daha önceden airbag açmış emniyet kemerini çekmiş(soför tarafını zaten yolcu airbag olmadıgı için yolcu emniyet kemeri normal),ön sileceğin önündeki plastik kırık..triger kapagındaki motor numarasının yazdıgı klişe yok koparılmış yerinden kayıp.sağ kapıya bi boya yapmışlar sanki rulo ile sürülmüş boya,arka arka camurlugundan güzel bi işlemi var..orjınal puntaları macunların altında kalmış ;) aracın içi kuaför istiyor..vites cubukları bozuk,kliması calısıyor sonra bana gazı olmadıgını söyledi..Aracın orjınal yayları aldıgındaki üzerinde olan angel farları,oem susturucusu,duruyor dedi buluştuk aracın oem hiç bişeyi getirilmemiş hani nerde dedim yaylar eksoz farlar vs..sadece bi eksoz getirmiş amk tofaşın orta susturucusu sanki bu dedim orjınal susturucusu abi dedi.106 ile alakası olmayan bi susturucu ve başka bi arabanın ortası!!neyse bana farlarda-sislerde xenon var dedi hatta ilanında da yazıyordu farlardaki xenonlarıda sökmüş nede olsa istanbuldan kuş geliyor almadan geri dönmez xenonlarıda sökeyim demiş ;)
Aracın orjınal bijon anahtarı bile yoktu yanıma geldiğinde ben buradan gitmeden abi arabam on numara arabam öyle böyle dedi.Aracın bütün dodıkleri ve marşbiyelleri silikonla ve vida ile tutturulmuş..silikolar taşmış artık kaportaya..ama bijon anahtarı bile yok on numara arabanın..biz ne 10 numara arabalar gördük ama ben böylesini ilk defa gördüm..benim kızdıgım nokta benı aptal yerine koyup o kada yol gitmeme neden olması ben işimi gücümü bıraktım o kadar yol gittim ve cocuk bi özür bile dilemedi..Söylediği hiç bişey tutmadı yüzyüze geldiğimde.
He birde teyzeden aldım demişti ilk konusunu açtıgında..Arabanın ellenmedik yeri kalmamış birde teyzeden aldıgını yazıyorda sağa sola konuya..kimden aldıgınıda biliyorum ama neyse!!:ofk::ofk::ofk:
Birde bana ayrılırken techte araba hakkında bişey yazma abiiiiii dedi..kusura bakma ben gördüklerimi yazmak durumundayım..kimsenin benim durumuma düşmesine gönlüm el vermez..
Ama şunu diyorum ALLAH herkesin gönlüne göre versin..
hayırlısı olsun, neyse ki işi biliyorsun, oysaki uzaktan temiz görünüyordu.
İşte bu kadar artık 106 almak zor değil imkansızlaşmaya başladı...
Alper senin yorumu okumadan önce ön panelde bi i... lik var diye içimden geçirdim ve sende tasdikledin ;) düşünen arkadaşlarda bir daha düşünsünler araç için diyelim..
okan ben zaten taa buradan gitmeden resimlerden ön panelin boyalı oldugunu emnyet kemerlerinin cektiğini felan farkettim..ama dedim ön panelde ufak bi işlem vardır boyanmışdır..ama ön panelin arkasınıda boyamışlar.camurluklardaki kordonlardaneser kalmamış macunlana macunlana..Arac için düşünecek bişey yok bence..kimse parayı çöpten kazanmıyor..
sen git fabrikadan araba al kardeşimmm ;) benim sana satacak arabam yok.... fabrikasyon araç arıon werdigin para 16 lira HAYIRDIR ? benim arabamın şasesinde falan işlem yok geldin burda yok şurası şöyle yok burası böyle dedin bende sana satacak arabam yok dedim satmamda 16 liraya wermem ben arabamı ister ucuk yaz ister taklalı yaz ister pert kaydı war de benim arabam piyasa araçların alayını bozar. sağ arka dodige wurdular. yere düştü vidalamak zorunda kaldım. gelmişşsin silecegin altında plastigin ucu ufacık bişii kırılmş bura nie böle yok bijon anahtarı nerde? zenonmu istion adres wer ben sana 10 takım gönderiyim sökmedim ben sökmedim nereme sokacam zenonu :ofk::ofk: sana ben zaten telefonda diicektm sen bu arabayı alamazsın die ama geldin işte hiçte sıkıntı yok benim arabam BENİm diyen arabalarında alayını bozar. sağ arkadan kocaman darbesi war demişşsin ufacık bi işleme. sağ kapıyıda sana gelmeden söyledim. nese hadii sen kafana göre takıl hadi eyw ALPERAGA :icon_tup::icon_tup:
16 liraya aradıgın gibi bi araba bulursan banada haber wer alper baba ben alıyım olmazmı :))
Bana bak benımle polemiğe girme zararlı cıkarsın sus benım agzımı actırma iyice.sen kimsin ki lan ben sen bana araba satmıyormuşsun..ben arabaya baktım ettim bu araba bana gelmez demedim mi? sende eyw dedin..şimdi burada ne laf kaşarlıgı yapıyorsun..konuşulmamış söylenmemiş şeyleri yazıyorsun..ben arabnın eksiklerini söyledim sende bana,bende sana satacak araba yok mu dedin? pardon anlamadım???? sen eğer öyle bişey deseydin bana yüzüme karşı ben o kadar yol gelmişim zaten sana ne yapardım biliyormusun suratına destekli bi koyardım bir daha kalkamazdın yerden!!Anladınmı beni.. çakal cin olmadan adam çarpayın!!kapişş..he bu arada senden ayrıldıktan sonra ankaradaki bütün 106 cılara sordum senii evet anlattılar bindiğin arabaları ve nasıl 106 cı olduğunu..Sen daha 106 cı olamamışsın bunu aklına sok.bana çoluk çocuk muhabbeti yapma burada yok xenon gönderirim evine felan..sen önce git o arabanın saydıgım eksikliklerini yaptır koçumm ;)
ulan bana 17den aşağı kesinlikle vermıyorum ankarada 16,5 veriyorlşar vermıyorum demedin mi? arabam ankaradaki en bebek araba demedin mi? eger ankaradaki en bebek araba senınse ankaradaki millet yaksın 106 larını..bak koçum benim yaşım 29 daha dün binmedim 106ya..bana burada başka bişey yazma..ALLAH gönlüne göre versin oki?
Ben de bu mantigi anlamiyorum arkadas 16 liraya aradigin gibi bir araba bulursan bana haber ver ne demek yahu adam İstanbul'dan kalkmis yanina gitmis gidene kadar 16 binlik araba anca bu kadar olur dememişsin adam dönmüş şimdi 16 binlik araba bu kadar olur diyorsun..
her iki tarafla da tanışıklığım yok yanlış anlaşılmasın ama yapılan doğru değil benim de başıma geldi aracı almaya giderken araç "on numara 14 bin lira", yanına gidince "14'lük araba ancak bu kadar daha iyisi olsa ben alırım."
16 750 dedigim arabaya yok sunu sök yok bunu sök yok param yok 16 olmazmı şu olmazmı bu olmazmı derken iyiydi. ankaradaki 106 cıların kuyruk acısı war tabi benden yana ;) alemin derdi ben olmusum demekki zamanında iyi koymusum. sen benim suratıma orda koysan izmite nası gitcegini hayal edionmu :D hayatında 2 106 binmişin 106 cıyım die gezion ben senin dogum tarihin kadar 106 binmişligim war. sen fabrikadan 0 km 106 arıon dayıcım benim yada ilanda olan araçların hiç biri gelmez sana. laf kaşarlıgını sen yapıon burda yok araba şöyle yok araba böyle. k bakma benim paraya ihtiyacım yok 10 lirayada wersem sıkıntı yaşamam anlıonmu ;) satılırsa ekime satılmazsa ................. kadar. babamında dedigi gibi sana garajda yatsın sıkıntı yok
Aynen gidene kadar abiiii benim arabam 17 binden aşağı gitmez zaten bebekk bebekk ankaranın en temizi dedi..aynen ben arabayı beğenmiyince 16bin liraya ancak bu kadar olur diyor..önemli olan bi yerde benım için parası değill..bi arabaya baktın mı için açılacak içine sinecek..önemli olan bu.
ben sana söledim gel ankaraya gelmişken ilanda olan araçları sana gösteriyim istedikleri parayı gör ondan sonra konus karar wer dedim. sende bana ankara piyasası böle o zaman dedin. o zaman istanbuldan nie cıktın geldin gidip istanbuldan alsaydn. ben bu arabayı almak için 5 memleket gezdim hiç birindede senin yptıgın terbiyesizligi yapmadım. şasede işlem warmış yokyaaa tawanada uçak düşmüş demi :ofk:
sparco dreksion wardı aldıgımda benimde elimde bu wardı bunu taktım onada söledim istemiosan söküyüm dedim. el freni içine kaçmış airbag falan açmış dedi :S