eyw. yiienimm ;) aynen şirinler takımı kuralım istersen ben şakacı şirin dikkat et :D :D
Printable View
Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 87753048
bu rizeli arkadaşın arabasını tanıyan var mı? :)
cortlamış o zaman... tşkk'ler bilgi için..
http://www.techturkey.com/forum/foto...stopu-ile.html
bu araba karadenize gitmeden önce saglam kaza yapmıştı ve trabzona satıldı toplandı sarıya boyandı.sonrada aşağıda verdiğim linkteki hale geldi :(
2001 SARI 106GTİ.SADECE KAPORTA HASARLI - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - Pasif İlan - 78056973
şimdi aklım almıyor bu adam bu arabaya nasıl oluyorda 20 milyar istiyor:beuj::beuj::soru::icon_wack
cevap verebilecek birisi varmı?
yaw alper sen anlamıyorsun kardeşim 106 GTi'lardan :D :D
Demek sarı olunca 10bin lira falan farkedyor :D
Soner abi nasıl birşey bakıyorsun bitane bal köpüğü var sunrooflu düşüneceksen. temiz :) Siteden
araçı 2007 senesinde ilk sahibi avukat bayandan arkadaşımıza aldık 49 binde ankara plakaydı sonra plaksı adı nizamettin olduğu için özel plaka aldı nzm boya sıfır dı tay gibi araçtı ilk filtre kitini ben takmıştım :) 2009 yılı gibi park halindeyken bi kamyonun kasası carpması sonuçu kaput ve camurluk yırtıldı ve sol ön cam direkte ufak hasar oluşmuştu servisden alınırak değişti parçalar kaput camurluk ve direk boyandı kapı cok dalgaydı ve oda boyandı sonra izmette satıldı ve orta talihsiz bi olay yaşamış takla atmış araç sonra karadenize gitmiş araç sarı boyanmış ve tekrar kaza geçirmiş içi hala eskisi gibi ise çok temizdi arkadşım zaten zayıf ve işe gidip eliyo roll falan işi olmazdı
aha buda izmitteki kazalı hali
Kocaeli Gazetesi - Son Dakika Haberleri - Kontrolden kan ara takla att
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 88588712
Allah bu sitenin çakal üyelerinin eline düşürmesin kimseyi,çakal diyorum neden..Bir aracı bilmek ile delikanlılık aynı şey değil,karı gibi laf taşımak karı gibi ötmekte değildir..Benim bu arabayı nasıl aldığımı herkes biliyor acemiliğime denk geldi akrabaya güvendim gittim aldım değişen parçalarını sivasa gelince öğrendim.Zaten allaha havale ettim hiç de moralimi bozmadım binmeye devam ettim arabaya ..Ne halde oldugunu biliyordu çogu kişi ve şu an ne hale getirdigimide biliyorsunuz..Ulan hiç mi delikanlılık yok yaa,geçenlerde buji başlıgı diye açtıgım konuyu görenler bile karı gibi dedikodu yapıp arabayı alacak kişiye, şu kişiden duydumda o arabanın 500-600 lira kafadan masrafı var bulaşma diyor..Ben yardım almak için arıyorum ya da konuyu açıyorum millet bu işten bile şeytanlık düşünüyor nasıl adamsınız çözemedim..Telefon ile arıyorum böyle böyle sorunum oldu zaten canım sıkkın diye ,1-2 gün geçmiyor ki onun bile dedikodusu çıkıyor...Bana birinin hakkında atan iki gün sonra o kişiye iyi davranıyor nasıl bir kişilige sahip bu insanlar anlamadım..Yok arabamın ederi 12 liraymış fazlası harammış,o araba şaseye kadar patlakmış tavan ortadan ikiye ayrılmış vs..Ben zaten elimden geldiğince dürüst satmaya çabalıyorum neyi var neyi yok sölüyorum şase numaramı veriyorum alın sorgulatın diye ne kadar kahpelik yapanlar var.. Adam beni arıyor forumdan şu kişiyle konuştum anılın arabası şu kadar eder o araba bitik dedi diye yorum yapıyor bana,ulan 2 yıldır araba ben de biriside gelip arabaya baktırmadı ,şaselerine baktık bi bokluk göremedik ,tavanında taklalık bir bulguu yok,evet değişen parçaları var ama şükür sahibi gibi kendiside ok gibi adam..Şu forumdan 106 gti sahip birkaç kişinin dışında bir allahın kulunu aramam.. Çokta s..imde diyen çıkar elbet ,ben derdimi anlattım ..İlla birbirimize yavşamak için aynı şehirde mi olucaz?? Güveniyoruz adama böyle böyle derdimiz var diyoruz,iki gün sonra alacak kişiye o derdimi öyle bir anlatmışki nasıl dedikodular nasııll..Allahınızdan bulun başka bir şey demiyorum.. Arabanın başına çok büyük bir şeyde gelse buradaki bazı kahpelere 5 liraya bile satılık değil..
Peugeot 106 Quicksilver 2000 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 90054000
Araç hakkında bilgisi olan ?
Bebek diyenlerde siteye üye zaten.