gerçekten çok üzüldümmm ben olmalıydım orda adamın kafasını patlatırdım heralde... adamın hem vaktini al hem ahını olucak şey degil...
Printable View
vay bee.. birde böyle şöyle hatasız böyle boncuk böyle kIral demeleri yok mu...
valla kanka hacının yüzünden hep yemin ediyorum garajda aradım telefonu acmadı :) gece yarısına kadar izmirde olmam gerekiyordu iş muhabbetini biliyorsun nasip değilmiş . inandık gittik aynı otobusle döndüm bide muavin le falan kanka olduk zorunlu muhabbet ettik beni teselli etmeye bile çalıstı boşver ya zaten g.t kadar araba takma kafana falan :D:D:D
Vay anasını ya çok şaşırdım gerçekten..Bu kadar kötü olması :(:(
temiz 106lar azalıyor artık git gide
bende war bıtane temız gti ılanı wardı tuhaf tuhaf teklıfler geldıı ıcın kaldrdım ds plaka 106 uzaklarda aramayın kardeşim:D:D
Dün akşam Leventte 06 plaka şeytan kırmızısı bir 106 gördüm :) kelimelerle ifade edilemez güzellikteydi :)
Bu Aracın Olayı Nedir Acaba Bu İşe Girilirmi Yoksa Sağlam Parasınamı Mal Olur ve Araç Turşumu ?
Acil çekme belgeli 106 GTİ - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 62118376
cama kadar girmiş ama proje için alınır itina ile sökülür, bunu doldurmadan önce selete oturtmak lazım düz gitsin gerisi hallolur.
demek bilinen bi araç mış bu ablamızın gti :)
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 61356108
izmirli arkadaşlarım bu araç nedir ne değildir arkadaşım ilgileniyorda bilgisi olan
kaput,sağ çamurluk,marşpiyel değişik.klima kompresörü yok.ön panel değişik.orjinal parçaları yok vs vs:)
gti arayanlar gelin size temiz araba vereyim :) özcan sende uzaklarda arama :D