Peugeot / 106 / GTI / TÜRKİYEDE TEK KAZASIZ DARBESİZ 106 S16 TURBO sahibinden.com'da - 88534568
bilgisi olan varmı? arkadasım almak istiyor.
Printable View
Peugeot / 106 / GTI / TÜRKİYEDE TEK KAZASIZ DARBESİZ 106 S16 TURBO sahibinden.com'da - 88534568
bilgisi olan varmı? arkadasım almak istiyor.
Laciverti begenmeniz normaldi cunku sayili temizlikteki 106lardandi. İzmitteyken araba faruk die ark.imdaydi haftanin 4 gunu onda duruyosa 3 gunu bendeydi. pasta cila ile alakali bi durum degil yani. ic dis motor olarak 10du. fakat talihsiz bi kaza yapti. sonra kazali halde satti. sari oldu sariykende darbe aldi v.s. v.s. nzm plaka iken ve izmitteki haliyle bi cok 106yi bozardi durusu temizligi ve yururu ile. nasip boyleymis.
Benim 106 hevesim o arabadan gelio iste :) nasipse alicaz temiz bi 106 param cebimde nasibimi bekliyorum.
ömerim bulamadınmı hala daha sen 106 ?
karı kılıklı adam çok, dilin kemiğide yok. birde bu boş işleri takip eden ona buna yorum yapan kendini ordünaryus sanan çok adam var maalesef. bu işler ordan burdan sorarak sahibinden.com üzerinden mesaj atarak olacak işler değildir. buradan fikir edinirsin gider görür alırsın veya almazsın ama bazıları bokunu çıkartıyor, bunların çoğuda birşey alacağından değil benim izlenimlerimde gördüğüm kadarıyla.. o yüzden sende fazla kapılma bak keyfine. her malın bir alıcısı vardır, ciddi alacak adam zaten gelir bakar içine sinerse alır, sinmezse kahveni içersin vedalaşırsın. bazıları olayları çok abartıyor :)