tel.den giriorum bi dunya yazdim araba hakkinda ama gitti hepsi :)
tayfun tuna'nin eski araci.
tayfunda cok guzeldi degisrn yoktu ama sattigi ark. kafadan patlamis.
detaylarini unuttum degisen neydi die.
Printable View
Ömer teşekkür ederim cevabın için :) Biraz daha detaylı bilgi alabilirsek çok sevinicem...Kazanın boyutu büyükmüydü acaba hatırlıyormusun ?
106 arıyorsanız vb plakalı siyah 98 modele baksanıza kanka.
sitede konusu var, hem full hem full orjinalmiş, fotoğraflardan cok güzel diri duruyor.
fiyatıda uygun piyasaya göre onunda 16.750.
o araba nasıl satılmadı göründüğü gibiyse anlamadım gitti. kısmet işi ama işte.
normalde şu piyasada 18-19 a gitcek araba bana göre.
VB yi biliyorum önerdim zaten arkadaşıma tek problem renk onun için :) Uğur abideki halinide biliyorum maşallah inşallah kıymet bilene gider oda :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 100695089
arkadaşlar bu arac hakkında bilgisi olan var mı ???
merhabalar bu arac hakkında bılgısı olan varmı ??
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 100884359
Okan ve sinan abi teşekkür ediyorum yazdıklarınızı arkadaşıma ilettim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 99940838
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Allah utandırmasın allah bır manı cıkarmasın karşına inşallah. kanka bu saatten sonra gıdıp te çöp bir 306 almicam. alınca ömürlük olucak allahın izniyle önce çocuğa, sonra toruna kalacak bir GTI-6 istiyorum ve bekliyorum. sizinle uzun mesai yapacağız. aralık ve ocak 2 ay bulacağız bir hazine.. allahın izniyle...
Kanka o araba senin kapında durduğu sürece çıkıp kapıda gördüğün sürece bambaşka his ve bambaşka bir haz içinde olacaksın. bütün iş yorgunluğu, iş stresi, sevgili veya eşle yapılan tartışma sonucu strese giren kafanın dağılmasına yardımcı bir araba bu... allah utandırmasın.
Kanka aralık ve ocak 2 ay boyunca gökhana da söyledim. mesai yapacağız birlikte hazı ol, haber vereyim şimdiden... aSLana selam kanka...
kısmet gökhan irtibat filan aldıysan ara sıra rahatsız ederiz... irtibat yoksa ara sıra kolaçan ederiz. şimdiden heyecanlandım sadece bunun için değil niyetim belli yardımın için şimdiden çok sağol. biliyorum bi yerlerde saklı gizli GTI lar var bu çok sevindirici...