Param olsada ADA'yı 2. araba olarak alsam. :(
Printable View
Param olsada ADA'yı 2. araba olarak alsam. :(
ada gerçekten sayılı 106 gti lar arasında bence bu kadar beklemesinin tek nedeni sunroof olmaması yoksa şimdiye çoktan satılmıştı diye düşünüyorum...
adayı yanı yg yı aldım noterden satıs alırken sattım umıt abı ılan verdı ıkı gun ıcınde 18 lerı gordu vermedı ama bızım ınsanımız bole ha bak dıo fyat dustu kesın bı ..nelık var bu ıste alınmaz bu araba hesabı ama bı bakıyorum baska arabalara masallah lar sak saklar oooo cok ıyı ler falan fılan kotu arabayı ıyı yapmaya calısıyolar arkadaslar ıyı araba şak şak ıstemez satılır ümit abi inşallah satmazsın arabayı ılla da satcam dıosan ınsallah hakeden bırı alır cebıne hesabına kıtabına uyan bırı.
bu arada arkadaslar takılmayın sanroofa aırbaga kıla kurege sonra gıder alırsınız 306 gtı omer-fe gıbı :D:D:D alamazsınız 106 ole deıl mı kanka :D:D
306 gti candır :)
106 isteyenlere ADA kesin ve kesin tavsiyemdir.
Yarın bi bankaya uğrayayım bakim.
Yüksek mebla kredi çekip mevcut kredilerimi kapatıcak şekilde bi kredi çekebilirsem ümit ararım seni.
Şimdi beni arayanlar da Klima-sunroof olsaydı diyor.. Ha olsa iyi olabilirdi ama benim için farketmiyor tek arabam bu değil çünkü alma maksadım belli..
Aracım Cuma saat 5'e kadar satılıktır. Sonra inanın keşke alsaydım diyenlere vermem arabamı.. Anlık sinirlendim ve üzücü bir kaza olayından ötürü satma düşüncesi içine girdim...
Umarım 17.500 üne kıyan alır , kıyamayana bende arabamı kıydırtmam... :)
Peugeot 106 Quicksilver 2000 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 93359092
Bilgisi olan var mı araç hakkında? Araç sahibi ''10 numara'' demişte:)
Ankaradaki KU 106 hakkında denmedik bırakmadılar araba bi parca boyalı cıkmıs yeni alan sahibinin bize ulastırdıgı söyleme bakarsak. Sag camurlukta boya var sag camurluk degişik .
Yani söyleyecegim o ki araclar hakkında bilinmedik yorumlar yapılmasın hepimiz düzgün bilgi sahibi olalım .
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 15.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91536624
Arac hakkında bılgısı olan varmı?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 89537427 araç hakkında bi kaç sayfa geride yorumlar var yanlız tekrar sorgulatmak istedim... değişen kesinlikle yok diyor görüştüm. sol ön kapıda ufaktan düzeltme var dedi ön takım istiyor dedi başka bilgisi olan aracın son durumunu bilen varmıdır gidip geri dönmeyelim..
Antalyadan turgayin eski araci niki nakamaya bi kac eksiyi vardi tamamladilarmi bilmiyorumm turgay epey bi ugrasti toplamak icin motor durumu hakkinda bisiler sylediler ama turgay daha ayrintili biliyor... Ulasamassaniz turgaya tekrar iltibata gecin benimle yardimci olayim bosa yol tepmeyin
aracın motoru sorunlu maalesef bizde niyetlendik sonra vazgeçtik.kasa olarak bilmiyorum ama motoru sıkıntılı