1-2 sayfa geriye gittim ama göremedim. Bu araç hakkında acil bilgi lazım, var mıdır bilen?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 90742583
Printable View
1-2 sayfa geriye gittim ama göremedim. Bu araç hakkında acil bilgi lazım, var mıdır bilen?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 90742583
Arac bendeydi İzmitte, ben bi arkadasıma sattım oda bu arkadaşa sattı... ben aldığımda bastan sona revize ettim aracı şeytan kırmızıdan orjınal gti kiraz kırmızı renge boyattım, mekanik ön takım sıfır yapılldı, egzantrik, 13/61 kısa, chip, otto egzoz,düz boru var ancak piston yok aracta.. kaporta olarak değişeni yok aracın.. komple boya var klima sanruf yok en boş modelidir.
teşekkürler.
adam birde değişen yok diyor..logoları sonradan monte ettiler her halde :)
peki genel olarak araç hakkında ne dersiniz alınırmı?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk - 90586224
arkadaşlar bu arac için düşünceleriniz alayım degişen yok bel altı boyalı eski bursa arabası geçmişin az çok biliyorum detaylı inceleyip bana biraz fikir veririseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ...
sanayideki ustalarla kanka olmaya gerek yok adayı alın keyfinize bakın....
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...00101150_n.jpg
Cuma için son güncel diyorum.
Aynı anda yazmışız. Hayırlısı olur inşallah.
ADA eskiden benim arkadaşımın mahallemin arabası, bulunabilecek düzgün arabalardan biri, 106-VTS gibi arabada 3e 5e bakanlara o 3 5 kol gibi girer boş boş ucuz diye diğer arabaları kovalamayın arabayı toplayacağınız o parayı adam gibi arabaya verin.
iyi güzel konuşuyorsunuz da..herkezinde bir bütçesi var.bende isterim aliyi veliyi alana kadar adayı alalım diye ama hadi diyince olmuyor bazı şeyler
ada için son, dip fiyatı pm alabilir miyim?
Bu sorgulanan arabalardan sonra ve çıkan pisliklerinden sonra düzgün bir 106 yi 20 liradan aşşağıya satmam açıkcası akari kokari yok parayı veren arabayı alır ADA icinde sunu soyliyeyim yazık bu fiyata cok ucuz fiyatı piyasadaki arabalardan ADA gibi bir 106 nin 10 gömlek farkı olmalı...
sasaniye nedemek?
Saolasın kardeşim.. Araba işinden ve 106dan anlayan kişiler belli zaten..
Arabam 18-18.250 gördü.. Ben vermedim , vermem de.. Çünkü ihtiyacım yok çok şükür..Benim satma nedenim farklı , Cuma ya kadar alan olmaz ise SATMAM kesinlikle.
Aracım da tavan ve bagaj kapağında boya yoktur. Değişen yoktur. Yetkili servis e gidip expertiz yaptırabiliriz.
15 e mi vermeni bekliyorlar nedir :S