Valla ben 12 teklif ettim olmaz diyo :D
Printable View
15-16'Lı rakamlara 106 aranıyor bilginizee:)
Ya kardesim böyle adamlar alacaksa hiç almasın gercekten satmayın Dursun arabalar 2tane 306 var 1 tane 106 var 106 nin marşına basıyoruz aki bitmesin diye kullanmıyoruz yatıyor herkez sat diyo satmıyoruz niye hastalık bu isler Dursun kenarda burda 3 -5 adam var onun dısı boş muhabbet ;)
yetkili servise gerek yok..bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa sorun yok demektir :)
lakin fiyatta bana doğru gelebilsen ;)
bu atar gider olayları 106 kullanıcılarında moda olmuş herhalde???
bu arabayı alan kullanan efendiliğini bir kenara bırakıyor..nasıl iş anlamadım gitti.
Valla Ümit'i pek sevmem ama arabası güzel :D :D
Şaka bir yana 106 alacak olsam hiç düşünmeden adayı alırdım.. Bindim, gidişini duruşunu yakından gördüm gerçekten çok güzel bi 106..
Ümit 12.250 son vereyim.. Ama depoyu full alırım bide yol masrafımı çekersin. Ne diyosun ? :soru:
haklısın..araç düzgün olunca 20de verilir gözü kapalı..ama şimdi ben sırf arkadaşlarım aldı diye heves ettim.mevcut kullandığım aracıda satmıyorum hobi arabası olacak ikinci araç yani..oyüzden maddiyatı fazla zorlayamıyorum.öteki aracı satsam zaten araçların hakkı neyse alınır..13e leş alıp 5 lirada masraf edene kadar 16-17 ye daha düzgün alırım..
kısmet mutlaka bir yerlerde nasibimiz vardır bizimde
butceye gore 106 mı parasına gore 106 mı bu aradakı detayı atlamıyalım arkadaslar
turkıyede 100 106 nın 80 ı nın sag ön camurlugu degısık :D
gerı kalan 10 u kazasız ben bılmıyorum bende hıc kaza olmadı olan cınsten :D
gerı kalan 5 ı adamların bılmedıgı ama hakıkaten orjınal olan 106 lar :D
en son 5 ı de boncuk 106 lar
benimde sağ ön çamurluk değişik :D
[IMG]http://i49.tinypic.com/qsnmgx.jpg[/IMG]