şuan 25 bin tl 5 sene sonra en az 30 bin tl :D
Printable View
bence bundan daha bebeği var maxi body kitli kırmızı plakasını hatırlamıyorum fotoları evdeki pcde yalan olmasın 2 3 sene önce yanlış hatırlamıyorsam servise 10bin bakımına götürmüşler çocuğun HIZ plaka turbo s2000 i de vardı fotoları falan duruyor
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 76546290
Arac hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
UU 106 gibi baska sarı yok ''BENCE''..
Kırmızı ile ilgili yorumları bende bekliyorum.
bu aracın hakkında bilgisi olan varsaa bana pm göndersin bu gün ki gideri nasıldır specleri üzerindemidir.. haberlerinizi bekliyorum
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 90959440
Bebek kavramı kişiden kişiye değişir..UU 106 ya cihan da iken bindim ..Gerçekten ciddi temız araçlardan zaten bir tane daha zor çıkar..Aynı benım gibi garajda tutuyor ustune örtüsünü örtüyor.. :)
Peugeot 106 Quicksilver 2000 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 92407830
araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
Bence kimse gazelden maval okumasın.aracına güvenen varsa çeksin UU nun yanına izlesin.ama dikkat etsin UU adamı arabasından sogutur.Rengi,modeli,donanımı,duruşu,km vs.. bu kombinasyonda TR de tek..Kimse mahrem yerlerini oynatmasın ;)
Bal köpüğü saxo,zamanında drag kovalayan,uzun bi süre ilanda kalan,ankaradan giden araba olabilir mi? Sadece rengi ve km'si aşağı yukarı aynı olduğu için soruyorum yanlış anlaşılma olmasın..
evet beyler bu raç üstüne bi 106 daha yok sattığım mustafa abiminde zaten parayla işi yok anca burdan sallarsınız şöle böle diye bi gidin ankarayada 106 görün