valla kardeşim arac istanbulun arabasıydı net bir bilgim yok.o yüzden bişey yazmak istemıyorum.bilen arkadaşlar yazar zaten.
Printable View
alper bey bu araç için bi yorum alabilirmiyız...ciddi düşünüyormda...
Peugeot 106 GTI 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94853708
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 90959440
aracı kim sorguladı bilmiyorum ama araç antda serkan diye bir arkadaşımızın aracıydı siteye üye kendisi zaten araç maviden olması lazım kompleiçi dışı boyalı renk deyişimi var araçta...
aracı kendisi uygun paraya verdi üzerinde wems beyin ve tratul vardı zannedersem sökmüşler... araç kasa olarak degilde motor olarak üzerindeki malzameler kaliteli.....
şevkicim şimdi şöyle söyliyim..arac ilk sahibinden bu zamana kadar hiç gazlanmamış.aracın sahibi astronot olduğu için genelde uzayda oluyor aracta burada garajda yatıyor.uzayda 106 modıfıkasyon parçaları çok ucuzmuş gümrük sıkıntısıda olmadıgı için bütün body kit parçlarını uranüsten getirmiş.boya kodunuda ay taşı renginde yaptırmış onuda marsta çok iyi bir boya ustası varmış o hazırlamış.genel anlamda çok düzgün bir araba.tam senlik kanka alacan kızlıgını bozacan makınanın.ben aradım astronot amcayı ben bu arabayı hızlı diye aldım boş zamanlarımızda bizim nasadaki uzay mekikleriyle kaldırıyorum dedi.arac satılmazsa ilanı kaldırıp aracı santrüne götürüp orada satacakmış çok isteyeni vaaamış ooodaa :D bence elini sıkı tut kanka kaçırma makınayı..belki sahibiyle kanka olur sende onunla uzaya gidersin :D
sahibi siteye üyeydi durumu nedir acaba ? birde 13.500den ilan duruyor hala ? Peugeot 106 Quicksilver 1999 Model 11.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 95031867
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 95132528
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4610930/detay/
bu iki aracı tanıyan bilen var mıdır ?
cumartesi gidip bakmak istiyorum.
12500 lük şeytan kırmızı 106 zamanında 12750 gibi bi rakama antalyadan satılıktı. Fiber kaput-bagaj,slick lastik vs de yanında veriyodu. Hatta o fiyatın içinde Jenvey itb,Vems pnp beyin falan da vardı. Üzerinde o parçalar da varken 10bin tl'ye almışlar şimdiki sahipleri.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 94525174
bu aracın geçmişini bilen var mı acaba ?