ewt antalyada
ewlencez masraf çook :D:D
Printable View
Eyvallah şimdi oldu . :icon_tup:
Ramazan seni telefon ile aradım ismim yaşar demiştim hatırlamadın herhalde ,senin telefonunu mesut'dan aldığımı söylemiştim,aracı 19,000 bine falan bırakıyorlarmış dogrumu diye sana sordum yok kesinlikle öyle bir paraya bırakmıyorlar dedin,sahibinin ne ismini verdin nede telefonu benim arkadaşım ben rica edersem belki 23,500 gibi verebilir demiştin hatırladığım kadarı ile doğrumu ?
Bu araca kefilmisin peki,aracı ne kadar tanıyorsun ? ben ruhsat sahibi ile görüşmek istiyorum tel varsa özelden atarsın sana zahmet ,herhangi bir ticaret olursada ateş ederiz sıkıntı olmaz çiğ bir insan değiliz hamd olsun .
Ben böyle bir araca kefil olmuştum araçda boya yok demiştim,araç 4 5 parça boya çıktı tavan dahil,rezil olmuştum bilgin olsun .
PM attım abi ben karışmıorum siz aranızda halledin konusun :) şimdiden hayırlısı olsun. siz gelin belki 22.500 e kadar almaya calısırım demiştim ama arkadaşm o rakamlara hiç yanaşmıo bile. ateşlemeyi arac sahibine yaparsın abi çok şükür arada kendime pay çıkartcak degilim.
milletin zoruna gitmeye baslamıs 106 dan para kazanmak ben 14 106 mın en azından 1500 tl kazandım hangı sattıgım araç sahıbı bana kotu araba sattı der?ben 12 ye aldığım arabadan 1500 tl lık parca sokupte 2 gun sonra 16500 e sattım ilk sahıbınden arabalar boncuklar derler ya ılk sahıplerıde kaza yapıyo beyler sımdı bu ısın tıcaretını yapınca bız adam mı kazıklıyoruz yoksa kendımızı cok bılmıs mı sanıyoruz yoksa pıyasa denılen olayı kelımeler mı olusturuyo.beyler herkez kendı arabasına baksın parasına gore araba arıyan yada 106 dan anlamıyan arkadaslara yardımcı olalım sadece burda bır arabayı alıp 5 lık yay takıp cc koyup laguna lıpı koyup boyatıp yada pasta cıla yapıp satmak kolay önemlı olan sattıktan sonra alan kkişi seni her aradıgında telefonunu acıp sohbetıne devam etmek...
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 105959695
Budamı gol degıl :D :D
way arkadas ya mıllet hepten yalancı :D motor ıcınde boya yok dıyor du
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 102417261
araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?