çok güzel bir boyası yoktu bana göre tavanda boyalı sunroof çerçevesinde sarı boyalar vardı benim dıştan bakma şansım olmuştu yinede alıp ustaya baktırmak lazım ve birde o zaman adam parayı verin ben haczi kaldırayım satışı size yaparım demişti
Printable View
kanımca bilgiler doğrudur..hatta bir bilgi daha vereyim ki kimse bilmez bu araç ile ilgili :)
benim aldığım genç arkadaş bir hevesle DTM spoiler taktırmıstı arka bagaj kapağının üzerine..onuda ben cıkarttım sadece o bolgedeki delikleri kapattırıp boyatmıstım.
3 tane egzost degistirmiştim. supersprint devil ve magnex. daha bir sürü sey sayabilirim. anılarım depreşti. :)
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Bu cok tatlı duruyo masallah
:D öğrendiğin iyi oldu adam telefonda zaten çok şekil şekil konuştu belliydi böyle çıkacağı teşekkürler neyse araştırmaya devam ozaman
görüntü aldatıyormuş demekki bi kez daha öğrendik
en temızı antalyada grı dıye bılıyorumm
gram hata yok aractaa tabı fıyatıda yuksek
Herkes 106 ve VTs arıyor bu nasıl iş
paramız var araba bulamıyoruz :P
Herkes bayıldı arabaya pertten toplama cıktı iyimi :D
zaten fazla güzel ve dri duruyordu :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
tavsiye ederim benim eski aracım ben 17 verdim paraya ihtiyaçları var sanırım... bi konuş bakalım araç arıyorsanız bakın derim..
o mavi saxonun pert çıkmasına acayip üzüldüm harbi ok gibi duruyor ya :)
ARAÇ KEYFE KEDER BEL ALTI BOYANMIŞTIR
ARAÇTA KESİNLİKLE KAZA VE MASRAF YOKTUR
4 LASTİK YENİ TAKILMIŞTIR
TORSİYONLAR ÖN TAKIM ve PERİYODİK BAKIMI YENİ YAPILMIŞTIR
İSTEDİĞİNİZ YERDE EXPERTİZ YAPTIRABİLİRSİNİZ
Yazmış bir de vay arkadaş ya. Memlekette dürüst satıcı bulmak iyice zorlaştı.
sormayın ya adamla konusuyoruz 1 senedır bende galericiyim ama bunu keyfım ıcın kullanıyorum dedı ruhsata bakabılırmıyım dıyınce ya ben satısı almamıstm arkadasımın ustuneydı 10 gun oldu satıs alalı ruhsatı cıkartmadım daha dedı usta araca bakmaya baslayınca hemen boya makınası getırdı bagajdan al bak abi ben guvenıyorum aracıma sıkıntı yok ıstersen yarın servıse gıderız dedı :ofk: bu nasıl bı yuzsuzluk anlamadım ben
çakabildiğine çakıcak işte. laf cambazlıgı yapıolar belki baktırmadan alır hesabı. bide surasında bu var burasında bu var deyince sen suclu oluosun triblere falan girme olayı var ona hasta oluyorum. inş kaporanızı alırsınız ki zannetmiyorum böyle tipler arabanın yarı parasını cıkartıolar işte benimde kaporam yandı haram zıkkım olsun dedim gectim.
kaporanızı geri alabildinizmi aracın perd kaydı var dedinizde yüz ifadesini merak ettim :D
evet DTM boyası :) o halinin bile onlarca fotografı duruyor bende..tüm boya işlemlerinin öncesi sonrası, her yaptığım değişikliğin öncesi sonrası..amma titizlenmiştim o vts için..sonrasında wrx aldım şimdi evo var onlara da iyi bakıyorum ama vts ayrıydı..bir de yasımız cok musaitti herhalde ozamanlar, her h.sonu kendi ellerimle cilala parlat yapardım aldıgınızda boyanın diriliğini sizde fark etmişsinizdir..şimdi götürüyorum meguiars'a onlar yapıyorlar :)
Peugeot 206 2.0 GTI 2004 Model 16.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk plakası 34son76 bilgisi olan varmı?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
aracı bı arkadasım dusunuyor yarın eskısehır e gıdıp bakıcak arac hakkında bılgsı olan warmı arkadaslar.. tesekkurler