güzel işçilik var yalnızziçide iyidi
yaw kaza olur ama önemli olan güzel toplanması ne vtecler 106 lar var pert ama güzel fiyatla satılıyo 306 lar neden satılmasınkii yeterki kule şaselerinde bişe olmasın. camurluk değişmiş kaput değişmiş bence cokta önemli değil
gerçi bu 306 da 5 adet hasarı biri pert olmak üzere kazası varmış en ucuz 450 en pahalı 6500 olarak gözükmekte ve 2011 de 127 binde muayene olmuş suan 121 binde![]()
Peugeot 306 GTI 1999 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 96934193
bende şu 306 merak ediyorum açıkcası kaporta yorgun duruyo ama komple boya ile kendine gelir motor nasıl acaba ??
306'nın konusu vardı pert hasarı var diyilmişti yoksa bu fiyatlara kaçırılacak bi araç değil..
Peugeot Sport
melih kıy paraya dostum acıma. bulasma böyle araclara , baksana apacinin elinde remen aslan. ön kaput ayarsız duruyor , döşemeler seneye görüşürüz diyor. arkada yazılar falan bu aracı cok hor kullanmıslardır diye düşünüyormmotorada girersin bunda buyuk ihtimal. aman kardeşim diyim ben şimdiden. yavuz abinin gti var ayarla 4 bin daha ona bak derim
306 da siyah gri kırmızı cok can yakıyor ya
yoksa yavuz abininkini coktan almıstık
![]()
Alcatraz GTI-6
motor gözümü korkutmuyo az çok kendim anlıyorum çok uğraştık 306 ya ondan dolayı neyin nerden çıkacağı tahmin edebiliyorum kaporta yorgun yalan yok ama dedim gibi şase kule nasıl?? resimlere dikkat edersen sol çamurluk kayık![]()
araba almak için hiç acalem yok bakınıyorum ama kafama göre bişe bulursam aff etmem benimde bi huyum var aldığım arabaya motorunu açmak neyin ne olduğunu bilmek istiyorumondan dolayı motora fazla önem vermiyorum tabi çokta öle bişe aramıyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)