Alpe®´isimli üyeden Alıntı
o zaman hiç full diye yormayın kendinizi..bende sizin gibiydim neredeyse en donanımsız olanını aldım çokta memnunum klima tek airbag önemli olan arabanın içinden helikopter geçmiş olmasın
Alpe®´isimli üyeden Alıntı
o zaman hiç full diye yormayın kendinizi..bende sizin gibiydim neredeyse en donanımsız olanını aldım çokta memnunum klima tek airbag önemli olan arabanın içinden helikopter geçmiş olmasın
hayırlı olsun alper kardeşim araç sahibi terbiyesizlik etti dün pazarlığımız bitti bugün telefonlarına bakmıyor şimdi techde senin aldığını gördüm insan gibi telefonuma bakıp söylese bu kadar işimizden gücümüzden olmazdık gittiğinde selamımı ilet terbiyesizlik yaptgında tekrar hayırlı olsun
Yokmu bal kopugu 106 isteyen![]()
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 89759871
izmirli arkadaşlar nedir ne değildir varmı bilen duyan
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Demek istediğimi anlamadın,şu kadar param var diyipte dansöz gibi kıvıranı söylüyorum canım.Daldan dala konana yani tutup fırlatanaa hangisine konarsa
![]()
imzasız..
Benim anlatmak istediğim, şu kadar param var diyen değil, şu paraya verirsen alırım diyen içindi, adam aradı bir keresinde şu paraya arabanı alırım dedi, ayarım kaçtı bir kaç olaydan sonra gel al la dedim, o paraya araba senin, tamam abi sabah ben seni arayacam dedi, sabah aradı abi parayı toplayamadıkda bilmem ne de elimde bu kadar varda kalanını şukadar vade yapalımda,![]()
ahaha bunlara ben donsuz tayfası diyorum
![]()
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Temiz km 'si düşük doğan slx fiyatının çok az üstüne 106 piyasası oldugu için o muhabbetleri yaşıyoruz,kimse kimseyi kandırmasın![]()
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)