Alper sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün ;)
Printable View
Peugeot 306 GTI 1999 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 100707803
Ya abicim allahtan korkun biraz olsun bu araca 20.000 lira fiyat yazılır mı? herkesin kendi malı ama bu gti ne hale gelmiş böyle ağlamak istiyorum, ağlayamıyorum...
aynen FL yi ben ayazağında bir muhendıse sattım. başına talihsiz olaylar geldı 1 sene bındı bınmedı, şimdi ***** sıtede kı sahıbınde. tavanda çuruk vardı sunroof onunde onu boyatmıs. onden bır kaza yapmıs önüde boyattı. baya sıkıntılı bır arac oldu. ben cok memnundum sadece sagdan bır kazası vardı ve motoru saglamdı... sımdı nasıl allah bılır...(aırbag arızası vardı telı kopmustu)
Peugeot 306 GTI 1998 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 99732235
Serkan ve ferhat bu arac sahıbını tanıyormusunuz. aracı gordunuz mu sızın oralarda? plaka yenı o yuzden aracı tanımıyorum?? bılen goren varsa bı yardımcı olun neymıs ne degılmıs bı ogrenelım.
bıtanede kiraz kırmızı var satılık diycemde:) diyemıyorum gecen ruyamda sattım arabayı bınlerce kez pişam oldum gerçekte olsa yıkılırım sanırım :)
Bende satıcam aracımı, şubatta askere gideceğimden dolayı.
İlgilenen iletişime geçebilir.
Bel altı boyanıyor şuanda, ilanını açıcam bi daha ki hafta.
Fiyatı da uygun tutucam, 20.750tl.
Pazarlık sadece araç başında yapılıcak.
Gelmeden son fiyat isteyene rakam değişmiycek:)
Detay isteyen pm atabilir.
aman abicim gözünüzü seveyim mal canın yongası.. GTI-6 bambaşka bır hastalık. ölüm kalım olmazsa paraya pula değişmeyin bu araçları.tabi herkesin kendi bedeni kendi kararı ama... bunlar son biletler gençler Farkındasınız dimi....allah gti-6larınızın tekerine taş değdirmesin.
Kutsal - Ömer Fe - Gökhan - Erel...
kısmet olursa aralık ayında güzel bir GTI-6 ile sizin isminizin yanına kendi adımı yazacağım GTİ-6 severler sizi....
Ölüm kalım olduğu için aile 306ya ters ama duruşu keyifi gerçekten çok iyi hele saydığın kadrodaki isimlerin araçları tam keyifi sürülecek araçlar hepsine ayrı ayrı maşallah ;)
Hehe:) yok be kanka cok soran eden varda satmiyorum diyorum.
Satarsamda bu arabanin hakki parayi isterim.o parada suanki piyasanin uzerinde.
zaten iyi (cok) para verip aldim uzerine cok masraf yaptim.
Ama SL bambaska. bugun 3 saat ugrastim cilasi temizligi fln kan ter icinde oturdum karsisina yaktim bi sigara butun yorgunlugum gitti:)
Bictigim fiyat paha bicilemez kanka :)
Kadro super olur kanka. Insallah sana yakisicak bi gti-6 buluruz.
Cok keyifli araba valla :)
Bidr toplanip "Gti-6 Photo Day" yapariz of fena :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96972565
Arkadaşlar bir arkadaşım ilgileniyor araçla bilgisi olan varmıdır ?
Daha önce sorgulanmıştı bu araç öyle hatırlıyorum baya gerilere gittim ama birtürlü bulamadım gözümden kaçmışta olabilir.
Bilgisi olanlar araç hakkında bilgi verebilirler mi ?
Boya değişen yürür olarak nasıldır ?