Hayırlı uğurlu olsunn :icon_tup:
Printable View
41 TT yi bende cok istemistim bir zamanlar korfezdeki galerici arkadasla anlasamamistik. Kismet olmamisti ama yinede bulundugum memlekete bile gelmesi sevindirici :) yeni sahibine hayirli olsun plaka degisicek mi acaba ?
cars.bg - Peugeot 106 GTI s16
Şu GTI takibimde.. 3.200 den 2.700 levaya düşmüş yani Türk parasına çevirirsek 3.000 TL yapıyor. . Araba güzel duruyor :) İmkan olsa hiç düşünmem atlar Bulgaristana giderim :) Paranın gözü kör olsun. . Gidiş geliş yol masrafları taş çatlasın 3.500 TL tutuar . .
Eyvallah kardeşim bende Eskişehirden geldim hiç uyumadan sizleri karşıladım bir hatamız olduysa affola.Gece arayamadım çünkü hemen eve gidip uyudum :)
Öğlen Tunc abinin telini aradık fakat açmadı uyuyordu sanırım.
Herneyse İzmirin yeni çiçeği hayırlı uğurlu olsun.:):icon_tup:
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 103278313
araç hakkında biligisi olan warmı önceden sorgulandımı bulamadım
Herkeze iyi bayramlar,
Ankaralı arkadaşlardan ufak bi yardım istiyecez ilandaki araçın geçmişi bilen varmıdır büyük kazası belası vs. tşkr. herkeze şimdiden :)
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 101466770
bende bu olarak biliyorum dediğin araç bu sanırım..
Peugeot 106 GTI 1999 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 101263633
bulgaristandan , türkiyeye sokmak kolaysa hemen şimdi cıkıp gidelim. cok iyi duruyor aslan. benım bildigim bulgar ve türk vatandası olmak lazım ve 2 senede bir giriş cıkış yapman lazım aracla. baska bir şekilde olursa hemen şimdi gidelim.
hayırlı olsun :)
Abi ben çift vatandaşım :D O konuda problem yok :D Arabanın 6 ay orda 6 ay burda kalması lazım şu anki prosedür o :D Araba çok diri duruyor içi,dışı biraz da pazarlıkla 2,500 e alınır gibime geliyor :D