civic vti, accord 2.0, accord 2.4, integra' dan sonra gti-6 aldım, hiçte pişman değilim aksine mutluyum :)
Printable View
aracı az çok biliyorum temiz bi 106,gideri çok sağlam,ama belki benim bilmediğim birşeyi bilen vardır diye sorma ihtiyacı hissettim,geçmişini bilmiyoruz sonuçta. ama son karar olarak vazgeçtim gti sevdasından,hatta düşündüğüme bile pişman oldum,özürdilerim hondam :)
Yazık ya bide özür dilerim hondam diyo üzülüyorum ya
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D sen insan değilsin yaaa harbi gözlerimden yaş geldi :D
araç hakkında bilgisi olan varmıdır acaba bi arkadaş düşünüyomuş.
Peugeot / 306 / GTI / ßiblo Gibi GTI o ßir ''Fenomen" sahibinden.com'da - 103390803
Ö.öztüRk ; Sinan abi kötüleme gibi olmasında mustafanın TT hakkında iyi şeyler duymadım kendiside yazarsa onada iletirim kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın ..
Kardeşim 310. sayfaya dönersen ben yeni 106 arayışlarındaydım ve sen bana TT yi al olsun bitsin diyorsun TT yi güzel savunuyorsun expertizde neler çıkmıyor TT yi expertize sokmaya gerek bile yok demeye getiriyorsun.Ondan sonra ben arabayı alıyorum dahada güzelleştiriyorum.Özel nedenlerden dolayı satmak zorunda kalıyorum.Sonrada sen burda diyosunki TT hakkında kötü şeyler duydum diyosun.Ben satarken hatta arabayı bakmaya gelceklerken milletin midesini bulandırıyosun.Ben polemik yapmamak için sana pm attım bu zamana kadarda hiç polemiğe girmedim.Bana göre şeyler değil herkese saygım vardır. Pmde bana dedinki bana çok araba soran oluyor dedin bilgilendirdiğin için sağol dedin o zaman milleti yanlış bilgilendirdin bu zamana kadar çok değil 10 - 10 20 lira Trabzondan Giresun. O zaman kesin net bilgin olmadan ya arabayı metetme yada kötüleme.İşi bilen adm atladı İzmirden başka arabalarada bakmışlar zaten geldiler kız gibi değişensiz orjinal arabayı alıp gittiler.Bide pm de eğer kazası varsa düzelt ilanı dedin.Sen bence kendi ilanlarınıda gözden geçir.Kimseyle problemim yok ama haksızlığa tahammül edemiyorum kardeşim kusura bakma.Saygılar.
arkadaşlar 306 gti jantlı TH 2283 plaka sarı 106 gti tanıyanlarınız varmı bilgi verebilirmi ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 103608245
aracımın arkadasındayım gerekli detayları telefondada görüşebiliriz :)
mustafacan evet al dedim sana çokda hoşuma gidiyor aracın sen aldıktan kaç ay sonra bikaç bişey geldi kulağıma adam gibi sordum adam gibi cvp verdin konu kapandı şimdi burda yok ağzına bakarsak falan laflar deyip laf koymaya gerek yok biz o konuyu konuştuk kapatmadıkmı sorguda yazıyosun bişeler sinir bozmaya gerek yok bilgini verdin bizde k.bkma yanlış anlama dedik kendin kopyalıyosun bak sinan abiye bile güzel bi dille demişim yanlış anlaşılmasın duyduk, demek bizim araçlarımıza diyilen kelimeleri duysan aklın çıkar rahat ol biraz aracını sattın zaten alanada satanada hayırlı olsun ;)
Yalnız senin pm de yazdıkların benimle alakası yok kardeşim aracın rengiyle ilgili bişiler demiştin yani benden önceki sahipleriyle ilgili.Ayrıca oraya direk yazmana gerek yoktu madem bana sorabilirdin demi.Neyse susuyorum uzatmıyorum daha çoooook konuşurum gerek yok.Saygılar...
:) attığım pm'lerde bende kardeşim eyvallah boşver yok bişey hayırlı olsun tekrardan ;)
Tapındığınız arabalar 15 yaşında, yok boyası varmış yok ciğerliymiş, boş işler. Kendi arabasına 18-20 diyipte başkasının arabasına 12-13 den fazla etmez diyen yavşakların dünyasına noktayı koydum. Sattım kurtuldum şu gtı kulislerinden :D