eğer gerçekse ben bütün masraflarını karşılıcam anaokulundan tekrar başlasın temelide sağlam olur
Printable View
eğer gerçekse ben bütün masraflarını karşılıcam anaokulundan tekrar başlasın temelide sağlam olur
Yazmis yazmis bide mk1 anlayana demis sonunada hey allahim yaa butun yazi ofsayt olurmu sakami dicem ciddi ciddii yazmis adam bildigin:)
106 saxodan soğudum amk...
portboliş nedir a.q. fortfoliş duymuştum da bu ilk oldu cidden. vts sevgim bitti ya la bildiğin bi anda.
kardeşim vts hastasıydı o ilanı gördükden sonra intiharın eşiğinde
atatürk sanayide görüştüm yatıyodu kenarda biyerde akşamdı karanlıktı ama yinede güzel duruyodu. ilan açıklaması herşeyi bitirmiş
volvoro benzin bonpası :D
nereli acaba bunu yazan ne yiyip ne içio
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 15.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91536624
İYİ AKŞAMLAR BU ARAÇ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YORUM BEKLİYORUM SAYGILAR
mk2 bilgii:)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 101046425 bu arac hakkında bilgisi olan varmı
Kardeşim dün bir GTI-6 gördüm mecidiyeköy profilo iş merkezinin orda saat 22.10 sularında. Makina mükemmeldi diyebilirim. Hava yağmurlu, makina yanıyordu... durdum ve geçişini seyrettim sahibi ile göz göze geldik.. Merak ediyorum aracın sahibi gözümde ki GTI aşkını gördümü acaba...
Maşallah...Aracı da biliyoruz sahibini de fakat ben söylemicem bakalım beni gören araç sahibi olayı hatırlayacak mı?