j 106 benim semtimin aracıydı.. burda plakası j oldu .. güle güle bin ..:)
Printable View
j 106 benim semtimin aracıydı.. burda plakası j oldu .. güle güle bin ..:)
Selamlar. Haftasonu bakmaya gideceğim araç şu:
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 104825624 TRAMER'den yaptığım araştırmada KM'si doğru gibi. Muayeneden önce düşürülmüş müdür bilemem tabi. Bir bilen eden var mıdır? İşi gücü bırakıp İzmit'e gideceğim o kadar yol boşa gitmek istemiyorum... Teşekkürler.
ben yorumumda arac pert flan demedım sarı hastalıgımdan dolayı en cok begendım en duzgun arac sızındır ona eyvallah ,burda herkes tr'nin en temizi en güzeli diye nitelendirilen araçta dahi değişen doğrultma varmı bu yorumlar bu sitede yapılmadımı yapıldı çünkü bunu başka larıda biliyoki yorum olarak yazmısşlar ee bu gerçeği değiştirirmi değiştirmez en temizinde bile oynama var yani ,bu sitede kardeş aracın süper harika maşalah diyip arkasından atıp tutan araba hakkıında konuşan o fiyatları görünce edilen küfürün haddi hesabı yok sonucta siz miletin arabasına yorum yaparken iyi ama sizinkine oldumu bizden kötüsü yok kimseyle alıp veremedıgım yok bi garezimde yok yazmış arkdş söledik bukadar basit yani
Bende katılıyorum eğer Sinan satacak olursa Türkiyede alınabilecek en güzel 106 lardan biri..Kim ne derse desin gerçek budur bence..insanlar zaten hep iyiyi güzeli kötüler ülkemizde...Galatasarayda Manchesteri yendi..yorumların çoğu eee zaten yedek takımla geldiler..
Alper haci ne alemde durabiliyormu bari...
bnm eski araca ne kadar da benziyo şevko km dekı cızıklere kadar aynı fıyatıda gayet dusukmus gıtsen orjın derler sımdıde:)
Peugeot 106 GTI 1999 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 105971558
bu sitede her kardeşimi cok severim.
kesinlikle tarafsız yorum yaparım.
hani TECH'de aileydik ?
hani bu arkadas bu yorumu yaptı herkez sinan kardeşimizinmi yanındamı oldu?
H 106 ve sinan kardeşim türkiyede sevdigim en degerli insanlardan.
ama böyle şeyler yaşanmışsa neden söylenince sıkıntı oluyor.
bi aracın degişeni olur. ufak biyere sürter , macun dedinmi adamın tansiyonu fırlar degiştirir.
ama bagzı insanlar vardır kaza yapmıştır 10 kg bi macun cekmişlerdir ama degişeni yoktur. siz hangisini tercih edersiniz???
H 106 türkiyede tek evet. bu olunca degişensizmi oluyor? adam bildiklerini yazmış neden bu kadar zorunuza gitti?
yada bu adam yalan konusuyor ? yalanmı konusuyorsun alfonso sen? H 106 zorunamı gitti?
bu kadar takılmayın bu mevzulara.
bu arkadasada haksızlık yapmayın. bi sessizlik aldı basını gidiyor bu arkadas yorum yapınca herkez susuyor. veya o mevzular olmamış gibi yorumlar oluyor. giderli giderli.
umarım ne demek istedigim anlatabilmişimdir.
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR... bu yuzden yaptım bu yorumu.
not : H 106 VE SİNAN'ın herzaman yeri farklıdır bende...
ben o susan gider yapan ona buna *** atan o düdüklü tencerelere söylüyorum.