sırf direksiyon yüzünden kusur bulunacaksa satarken işimiz var yahu:)alır almaz ben momo aldım beğenmedim orijinal airbagli direksiyonu:)
Printable View
sırf direksiyon yüzünden kusur bulunacaksa satarken işimiz var yahu:)alır almaz ben momo aldım beğenmedim orijinal airbagli direksiyonu:)
kartaldaki beyaz olana yorum yokmu fiyatı iyimiş
Ümit'e 10 liralık gti aranıyor bomboş :D
Haykıran oto galeri kanka :D
arkadaşlar vts2 arıyorum bikaç araca baktımbildiklerinizi paylaşıp yardımcı olursanız sevinirim
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
arkadaşımın arabası ama kendısıyle 1 senedır felan görüşmüyoruz..askerde suanda arac hala onun,galerıcı arkadasıdır satmak için çekmiş galerinin önüne belli yani,öylede söylendı gecen hafta bana..aracın kaportası cok cok diri değişen yok diye biliyorum..önceden piston ekzantrık bayaa bi uğraştı kendısı şuan egzantrıkler sokuk zaten pistonların durumunu bilmiyorum orjınale dönüldümü vs..bence gidin bakın kafanıza yatarsa alın..ama bu fiyata bu araba çok çok iyi kaporta zaten göründüğü gibi motoruda şuanda iyiyse zaten hemen alın pazarlık bile yapmayın bence.. :)
2. sıradaki mavi ilan Bizim burda Kayseride bi arkadaşım bakmıştı eskiden çok güzeldi ama son halini beğenmedim dedi tabi siz beğenirsiniz bilmem motordan yana gidişini sevmemiş.
3. Sıraki vts de tavandada macun var sahibi kendi söledi zaten gerisini siz düşünün diğerini bilmiyorum.
beyaz gti için sağ sasede işlem var denildi ama :beuj: