offff :D adam richi riç spec olmuş :D :D
yakısır kardesm sana
Printable View
306 ya da bir el atın yahu
ben bi 5 yıl sonrasını düşünemiyorum... fiyatların artma sebebide araçların sürekli bir döngü içersinde kalmasıdır benim fovorilerimde o kadar 106 gti varki nerdeyse 6 kişi aldı sattı aracı 13 tü 14 15 16 vs vs oldu artık insanlar neyin ne oldugunu biliyor...ama temiz arabanın fiyatını duyunca çok diyor... temiz araç sahipleri ise fiyatları olmucak fiyatlar yazıyorlar buna kimse karışamaz hakkımızda yok sadece tartışa biliriz...o kadar ama sunu unutmayalımki olmayan bişiyin üretilmeyen bişiyin ve birde temiz olan bişiyin herzaman rabeti olur.... bu vti olabilir typrda 106 tıda sadece isim deyişir...adam 2 yıl öncesine ep3 27 28 derken şimdi 45 istiyor... ben temiz araba oldugu müttetce 106 tıya 18-20 milyar veririm sahsım olarak....varsa yine alırım...dursun nede olsa teneke parçası :)
Evet sayfalar dolusu araç arastırması yapan soran eden arkadaslara duyrulur .Fiyatı diplere vurdum yabancıya gitmesin .
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.999 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 105932210
Sevki hangi arabana 14 den fazla verdin lan :)))
Şevki ölücü :D
şevki gelmiyonmu izmire yaw :D muhabbeti özledim seninle :) adam ağır 106'cı oldu çıktı :)
pazar günü kesin pınarbaşına gelmişindir diye tahmin ettim gözlerim seni aradı yoktun :)
Gelince grselim krdsim beklerim 106 bu girdimi illeri cikmiyor biliyorsun
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 104340460
bu aracı tanıyan bilen var mı arkadaşlar?
arkadslar bu arac hannda bılgısı olan varmı?
izmirden geldıgınde egz.faln vardı sonradan sokuldu , ist.a geldgnden berı çok sakin kullanılan bı arac ama izmrdeki durumu neydi?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.450 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 103644514