evet boncuk makinacı araç önerdi... gözlerimi dört açıcam artık... Yaşar abi hadi bakalım varmı kısmette...
Printable View
aynı arac degıl kızılayda duran arac uu plaka arac oncedende 34 plakaydı satılmayınca plaka degısıklıgı yaptılar arac yanılmıyorsam grı den donme benım dedıgım arac karsıdan besıktastan gelme yanı aynı arac degılAlıntı:
Aynı araçtan bahsediyoruz galiba , gündüzleri kartal kızılay bulvarı , esentepe civarlarında duruyor araç heralde.
numarada verebılırım ama arac duruyomu durmuyomu ne kadar para ıster bılmıyorumAlıntı:
hım ok o zaman.. olsun bu daha iyi aynı araç değilse önerilecek iki araç çıktı yaşar abiye.
59 plaka aracın sade sağ çamurluk ucunda duzeltme var diye bılıyorum sahibi çok titiz ve temiz bi insan :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09367336/detay
bilgisi olan varmı? amca oglu dusunuyor.
denk gelmiştim bikaç kere kanka. tesisat filan vardı. arka pandizot yanlış
süpersprint son susturucusu var.
orj jantlı cok güzel duruyordu.
baya önce bu dediklerim.
kaza boya motor durumunu bilmiyom ama.
bi ara blok patlatmıs siyah 99 vardı o ne oldu ya ?? siyah 6 bine satıldı
bu o degil dimi cunku bu 2000.
gidip bakın kanka. buraya geldiğinizde beni de arayın müsaitsem bende gelirim. bakılır bi araç bana göre dışardan görünen;)
Rengi sonradan dönme araç istemiyorum ,aracı al sat için almayacağım sürekli binilecek ekstra olmasın yeter her şeyi ile orjinal olursa benim için daha iyi :) Ekstraya çok istiyorlar :D
Özel mesaj attım sana araç sahibinin tel varsa görüşebilirim;)
59 lk ve jb ile denemeye geldik ama herkez geri vites yaptı ***** bizde araçlarının çıkmasını bekliyoruz onun için istanbuldayım.
59 plaka ve jb 106 ile deneyecektik ama ikisinin aracıda tamircideymiş,biri sibop yakalamış jb diğeride bursadaymış, :D
Okan elimizde tek kaldı onun aracıda tamircideymiş :(
kanka bunu buldum. ?? akü yamuk duruyor , motor yapılmış ?
2000 model 147000 km