bu kadar mütevazi olmamak lazım bence ;) tel maşa GTİ ları millet uçak,çiçek vs vs diye övüp övüp biteremiyorken bizim arabamız için bi ince giderli yazmak arabaya hakaret olur ;)
mal çok iyi
Printable View
kırazı bende beğendım ilanını gördüm resimlerde çok güzel duruyor..
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57880066
bu araçtan mı bahsediliyor? rengi filan 10 numara duruyor maşallah bi app plaka bambaşka yapar aracı...
birde ayrı bi olay var bordo araçlara kırmızı diye renk seçiyorlar ya ayar oluyorm :D
allah razı olsun teşekkür ederim :)
aynn aracım bu yaptırırım onuda :) fark etmez ama alanın canı sıkılmasın yapıcak bişeyler olsun =) ayrı yetten dedigin muhabet söylede var :D bal köpüklerine sarı yazıyorlar oda ayrı bi dava :D:hahaha:
maşallah aracına kardeşim valla aşırı temiz duruyor belli ediyor kendini zaten.
şuan araç alıcak olsam yüksek ihtimal alırdım aracı bi cc jantı bi beyaz zeminli angel far bi app geç karşısına izle sonra :)
o gece roll'de düşürdüm, 2.kez olunca sıkıntı olmadı :D
çok sağolasın. basit bi iş ya zaten. senin mekanı biliyorum khk teg bendeyken gelmiştik fuatlarla :)
inşallah kardeşim :) çok sağolasın geliriz kısmetse en kısa zamanda :icon_tup:
kırmızı gti harbıden bı baska maşaLLah çiçek gibi :)
Bugün yakından inceledim cidden araç güzel ve ok gibi duruyor esere katılıyorum bu konuda gidişi tatminkar bıraktı beni