bnm kapı içlerini benden önceki saihibi tayfun kardeşim. kendisi deri kaplamış. ama olmamış ve kabarmış foto yükledim abi bakarsan anlarsın zaten varmıdır. bizi hem maddi hem manevi üzmicek döşemeci tanıdık.
Printable View
benimki de deri orjnalden. deri olanları var ve bence deri daha güzel duruyor.
cem var bostancı sanayıde abım tanıyormus adı adnan usta hallder senın ıstedıgın gıbı sen nasıl ıstedıgını soyle onlar yapar
tamamdır çok sağol seninle irtibat kuracağım... Maşalah arabamın içi çok temiz. torpido, direksiyon gösterge koltuklar filan. kapı içlerinde bi macera yaşamak istemişler.. olmamış... bindiğimde gözüme çarpıyor kapı içleri canım sıkılıyor... kaputum da bir ayarsızlık var onuda en yakın zamanda halledicem.. çamurluklarım, kaputum hiç sök tak yapılmamış ama bi ayarsızlık var onu da halletmem lazım... simetri rahatsızıyım biraz...
pergel cetvel sinüs kosinüs bıde hesap makınesı aldınmı arabayı sıfırdan yapar hakıkı pugcuAlıntı:
simetri rahatsızıyım biraz...
_________________________Alıntı:
UE 9690" "Stock GTI-6"
yarın kesin görüşelim orası ayrı... sabahtan egzost pulu alcam. muayene için randevu alcam bu akşam, saat kaçta alacağıma daha karar vermedim... aynen ZE ye bakarım bide senin araca bakarım... bnm maslak ta pejocu bi çok tanıdık var aslında... dağılan maslak yetkili servisi vardı hepsi oralarda özel servis açtı.. hatta bnm FL yi götürmüştüm ama adını unuttum.. Sanırım paris pejo da coil i yükseltmiştim. maslak pejo da gaz teli değişmişti filan... senle de gideriz kanka...
arkadaslar şeytan kırmızı 306 gti-6 bulduk bi amcadan senelerdir yatıyormus kullanmıyorlarmıs. oldugu gibi camur icinde duruyormus boyasız ona bakmaya gidiyoruz işallah umdugumuz gibi cıkarda alırız evlatlık. birazdan cıkıcaz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07594862/detay Hayırlı Aksamlar Diliyorum bu arac Hakkında bilgi alabilirmiyim mümkünse...