coılover kıts 10 cmAlıntı:
Printable View
coılover kıts 10 cmAlıntı:
[QUOTE=GTCihad;6486914]Samanlıktan çıkma değil ama bir resimde ben koyayım dedim içimden geldi :D
Hoş olmuş kardesim :) kazasiz belasız insallah
evet konu dısına cıktık bıraz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08267914/detay
bu araca nıye bakmıyor gtı arayanlar...
evet aynen ole bırcok modelın türkıye lansmanı yapılmamıs satmaz dıye halbukı o yıllarda cok satıyormusAlıntı:
106 RC diye bisey duydunuzmu ?
Aynı gti gibi 1.6 16 valf ve 2003 model falanmış onunda Türkiye satışı yapılmamış.
Maşallah konuyu amacından çıkartmışsınız.
Bu konu GTI-VTS sahiplerinin buluşma, sohbet, fikir alışverişi, detailing konusu değil. Başlık açık araç sorgulama konusu.
İnsanlar bilgi almak için bu konuya bakıyor ama sohbetten başka birşey yok.
Konunun kitlenmeden devam etmesi için amacına uygun hareket edin lütfen.
Sıfırıncı murat gibi nickli olan bir üye satmıştı yanlış hatırlamıyorsam griyi izmirdeki ????
Arkadaslar son 10 sayfadır herkes muhabbet içinde . Bilgi paylasımı için baska konu acsanız . Bu konudan yararlanmak isteyen arkadaslar oluyor ve bilgilere erişemiyor sohbet yüzünden . Söyledigimi kimse üstünede alınmasın yanlısta anlamasın ama adminler sonra konuyu kitliyor . Herkesin bu söylediklerime duyarlı olmasını bekliyorum . Teşekkürler ..
ARANIYOR
Motoru kırık halde yada hafif hasarlı olarak evveliyatında büyük kazası olmayan değişen sayısı önemsiz ama fiyatın ucuz olması önemli şekilde YALNIZCA TEK KAPILI olarak
Yalnızca makyajlı 1996 ve sonrası (eski kare farklı olmaz) kasa 106GTI, 106 Quiksilver, XS vs.vs. 3 kapılı versiyonlar.
yada
Mümkün ise DİZEL OLMAYAN tek kapılı model yılı fark etmeyen, 206 GTI, 206 Quiksilver, 206 XS.
Araç arıyorum. Acelem yok fiyat önemli. Lütfen özel mesaj ile ne yapacağımı sormayın. :)
206 önceliklidir bu arada.
Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Not : 205 yada 306 kesinlikle olmaz.