Alican Akşam GoProyu getiricem, 2 de 60 da basarım uyarsa.? :D
Printable View
Alican Akşam GoProyu getiricem, 2 de 60 da basarım uyarsa.? :D
abi çok geçersin behhh, sen 3 kişi ben tek olursam denerim :D
gopro'yu getir zengin fakir belli olsun :D
Evde canim sıkılınca açıyorum kullanim kitapçiklarini okuyorum :) özde Fransızcıyız :)
AAA kamera dedin ne aklıma geldi araca kamera sistemi koycam nasıl yapacağuk o işi? biri içi biri dışı çekcek...
1 FRANSIZ ATASOZU DERKI: Calısırsın dıdınırsın yorulursun ama sonunda hakkıyla kazandıgın bır araban olur, bırgun cıkarsın yola basarsın gaza vay be ne gıdıyomus dersın ama elın 106 sı gelır saplar gecer hayallerın tarumar olur
yok be abi sen beni yanlış anladın.... gazlarken çekecek bir kamera değil bu. şöle izah edeyim... bnm ahdım var 306 gti aşkından kaynaklanıyo. arabada ki hallerim ve gezip gördüğüm yerler yaptığım şeyler kayıt altında... ee gazlamicaz mı tabi gazlicaz ama bu GTI-6 içindeki yaşamı çekecek... Belgesel film gibi yani... hanım aldı eline maşayı... zaten...
o zaman yorumu yok edıyım kendım yazdım kendım guldümmmm:)Alıntı:
yok be abi sen beni yanlış anladın.... gazlarken çekecek bir kamera değil bu. şöle izah edeyim... bnm ahdım var 306 gti aşkından kaynaklanıyo. arabada ki hallerim ve gezip gördüğüm yerler yaptığım şeyler kayıt altında... ee gazlamicaz mı tabi gazlicaz ama bu GTI-6 içindeki yaşamı çekecek... Belgesel film gibi yani... hanım aldı eline maşayı... zaten...
olur o zaman hatta serısı cıkar 1-2-3-4-5 bıttıgı yerde 6.bölüm seklınde
Bende araç alıyımda oyle bulusma yapalım :) Yetim kalmayalım
Ok kardeşim sen benimle irtibata geç alacağın zaman bende o zaman kadar denemiş olurum test edilmiş olur ürünler .
3te 160 konusunda ise bende 14/60 var sebebi bu ama 306 GTI'ları hiç bilmiyorum açıkçası . Önemli olan 3te 160 yapması değil 160'ı kaç sn'de yaptığı aslına bakarsan :)
Not : Tam 160 olmayabilir 155-160 sonra polemiğe girmeyelim başkaları ile hassas konular bunlar:D
306 3te 150filan yapar 4te 170. 5te 210