ne marka söledin nerden ve ne kadar alıosun ürünleri... bnada bilgi versen sevinirim. laguna lip hakkında da haberdar edebilirsin..
Printable View
120 yi gecmedım daha arabam yollara alısamadı :( lıp bulursam kartal sanayıde haber verırım sızeAlıntı:
senin samanlık spec VTS nasıl yürüyo çok merak ediyorum gerçekten. araçlarla değil ama tek başına...
Kardeşim detailing olayında bayağı bir araştırma yaptım listem aşağıdaki şekilde sizlere yardımcı olur inşallah ;
ATAS FORLEGA BOYASIZ JANTLAR İÇİN TEMİZLEYİCİ*750 ML* - Jant temizleyici
ATAS VİNET**ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ*750 ML* - Döşeme ve halı temizleyici
ATAS FORCLEAN MOTOR TEMİZLEYİCİ*SPREY*750 ML* - Çamurluk içlerindede
ATAS PLAK2R ANTİSTATİK TORPİDO CİLASI*750 ML* - iç aksam temizlemede
MEGUAIRS NXT GENERATİON TECH WAX 2.0 SIVI BOYA KORUYUCU
Elle uygulama pedleri ve bezleri
Eksiklerim ; kil yapacağım
Ve güneşli bir hava :)
oralarda bulamazsın zar zor 1 tane cıkar oda allah bılır kımdedır ..ben bır arastırma yapayım bulursam haber verırımAlıntı:
Kartal sanayide üst katta çıkmacılara baktım bulamadım , Dumankaya Vizyonun orda bir çıkmacı var büyük bir yer yüzlerce lip var adamdan izin aldım kendim daldım liplerin arasına ama bulamadım .
Şöyle güzel GTI buluşmasi yapalim
akşam gelcek olan varsa biz toplanıyoz gelsin beyler avrupa yakası şehitlik tarafında :)
Aynen öyle hızlı araçlar ben Adan Zye baktırdım tereddüt ettiğim herşeyi değiştirdim arabada 1 hafta ustama emanet ettim. Örn. poryaları komple değiştirdim dişleri hoşuma gitmedi , triger iyiydi ama kapağı yoktu kapaklarını bulup trigeri tekrar değiştirdim v.s. iyi masraf yaptım ama kafam rahat şu anda . 120 konusunu bilmemde 3. viteste 160 çok rahat :D
Ben birkaç arkadaşta buldum ama yerler uymadığı için alamadım , kartaldan bulursak çok makbule geçer
118 tl verdim Atas ürünleri çok tavsiye edilen ve uygun fiyatlı ürünler
bende baktırıcam biraz parayı kıycam stock bi şekilde aracı temizlicem sorun varmı yokmu ihtiyacı varmı yokmu bilemiyorum.. bakıcaz görücez artık mal bizim. şu an yapıştırmıyorum kafam rahat değil. emirarslan kardeşimin bir kaç teklifi var onları birlikte yapcaz sağolsun. gel bi söküp takayım içim rahatlasın diyo :)
seninle irtibat kurup bende almak isterim setten du bakalım... valla bilmiyorum bnm araba yaparmı acaba 3 te 160?? hazırlıklarını yapayım deneriz şimdi değil..