Yok aracımdan birşey sökmeden olduğu gibi vereceğim fiyat konusundada bana pm ile ulaşırsanız tekrar konuşalım.
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09791792/detay hakkında bilgisi olan varmı acaba, takas gelmiş Teşekkürler
güzel araba kagan07 p.m atarsan yardımcı olur
deriler orjinal değil boyası antalyadayken güzel değildi tuhaf bir sarıydı aracın kazalarıda mevcut en son antalyada toplandı ve satıldı hiç boş yere vakit kaybetmeyin
Arkadaşlar 106 gti alma aşamasındayım sizlere bi sorum olucak 106 gti ların alt korumalıkları farika çıkışı yokmu yani motorun altı açık mıdır ???
alıcağım araçda 3.5 cm lik yay var altına başka araçdan karter koruması uydurabiliyomuyuz ?
benim babamda roll e gidek diyor :D hava soguk dedim 3 kere soyledi. hava soguk don olur dedim :D ilk zamanlar oda senın baban gibiydi ama sonra :D işin ilmini bilicen hacı XD xD xD
araç ankara arabası ankaralı arkadaşlar bizden daha ii bilir.06 HA 434 ilk plakası 06mht91 ve sonrada antalya plaka.sag çamurluk degişik komple boyalı şase podye düzgün motor stock filtre egzos haricinde bişey yok kliması aktif sunroof snradan elektrikliye çevirme km orjinal içi temiz ve sagı solu oynanık degildi...