Çok sağolun Cem,Emre.....Ufak tefek eksiklikleri rötüşleri var..Zamanla hallolacak şeyler...İmkanlarımın ölçüsünde iyi, temiz bir araç aldığımı düşünüyorum...
Allah utandırmasın..Resimlerini bilhare paylaşacağım....
Printable View
Çok sağolun Cem,Emre.....Ufak tefek eksiklikleri rötüşleri var..Zamanla hallolacak şeyler...İmkanlarımın ölçüsünde iyi, temiz bir araç aldığımı düşünüyorum...
Allah utandırmasın..Resimlerini bilhare paylaşacağım....
306 gti....Teşekkürler Cem kardeşim..
Cümlemize Allah keza bela vermesin...
o kadar cenaze kaldırdık ama bunun gibisini asla.
motor bitik , heryerden ses geliyor , sag şase anyaya , direksyonu yolda bıraktıgın zaman konyaya.
şanzuman 2. vites kırmıstı. direksyon pompası bozuk. motordan bi yerden oluk oluk yag kacırıyor bildigin şaka gibi.
arac rolantı tutmuyordu en son bana getirmişti arkadas yapmam ıcın yardımcı olurmusun demıstı. o arkadasta sattı zaten suan arac pendıkte sanırım
sag farın tırnakları kırık diye köpük bildiginiz inşaat köpügü ile tutturulmus. yuuhhh
proje icin alınacak arac bile degil. proje icin alınacaksa şaselerın kökten kesılıp yenıden şase koyulması gerekıyor.
şahincilen kontak acıp kapatırya hani arac egzoztan ateş atsın diye bizzat şahit oldum ve duydum.
aracın edecegi fiyat en fazla 4 bin tl dir benım gözümde.
keske şaseleri sıkıntılı olan diyer taraflarınıda fotolasaydımda şu kaputu bagajı boyasız denılen fakat tavanı cürümüş olan araclarına bakacak olan insanların yola cıkmadan önce görebilseylerdi burda. ayıptır ya.. nasıl bi yüzdür bu...
http://c1301.hizliresim.com/15/z/jl8q5.jpg
http://e1301.hizliresim.com/15/z/jl98u.jpg
hayırlı olsun demır abi güle güle kullan işallah. kazsız belasız. hangi 306 gti ?
Demir abim hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallah :)
Emir,Melih teşekkürler..
Emir supriz olsun...
Sağol Gökhan..Evet..
Demir abi hayırlı uğurlu olsun.
Fazla merakta bırakma bizi:)
demir abi hayırlı olsun yeni aracın.Uzun zaman oldu görüşmeyeli burda denk geldik çok sevindim:)
Ankaradaki BM plakali 106 yi bilen varmi siyah.. sahibindende 306 gti jantli
tamponu kim alıcaksa bana pm atsın biyerde vardı veriyim tel. alsın eski gs 444 tamponu... 100 veya 150 arası bişi sadece alt orta tarafı yok onuda burda yapan arkdş.var 50 tl