eh biraz öyle olacak galiba yoruldu zaten biraz istirahat verdim ng ye :icon_tup:
Printable View
mami abi yine bi boncuk bulmuşsun hayırlı olsun güle güle kullan
............................
Ne yara vermişiz be arkadaş.
Geçmişe bakıp benden dolayı ettiğiniz zararı hesaplayın,sonra benden dolayı kazandıklarınızıda bir hesaplayın, kazanç biraz fazla çıkabilir makinanın sıfırı bol olsun ;)
Benim size ne maddi nede manevi en ufak bir zararım olmamıştır halen alacağım bile vardır,gerçi söylemeye bile utanırım .
Benim için kafanızda düşündüğünüz planlarınızı daha hayırlı işler için kullanırsanız daha sağlıklı olur .
ALLAH çarşınıza pazar versin
arkadaslar konuyla hıc alakası yok ama sormam lazım artık kesinlikle kimseye pm atamıyorum konu acamıyorum alıntı yapamıyorum foto yukleyemıyorum hata verıyor evdekı pc de sorun var sanırım dıye nete gıttım oradanda atmıyo nedendır bı ayar mı vardır nedır bırı yardımcı olsun artık yaw :((
bu link e tıkla : Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
dosya seç e tıkla , yükleyecegin resmi seç , sectikten sonra ac ' a tıkla.
sonra işlem ayrıntılarına göstere tıkla , boyut 1024px i seç. sonra şimdi yükleye tıkla biraz bekle.
sonra 3 adet alt alta linkler cıkacak 2. linki kopyala ve resmi göstermek istedigin msj'ına yapıştır.
eyer olmuyorsa pcndeki virüs programını güncelle yeni cıkan virüsler icin güncellemeler cıkıyor cunku.
sonra güzel bir tarama yap full. o şekildede olmazsa google crome yi sil veya hangi trayıcıyı kullanıyorsan sil onu yeniden yükle. kolay gelsin :)
Muammer abi hayırlı olsun ...kazasız belasız ..
indigoya maşallah allah kaza bela göstermesin.
DIRIVER kardeşim güzel mal güzel para 22 bin lira az bile istyorsun o araca. cok iyi fiyat bence.
ALPER kardeşim her iki taraf icinde hayırlı olsun.
ömer kardeşim bombayı patlatalımmı bizden biri alsın boyasız GTİ-6 yı eyer sen almıcaksan kanka ???
yabancılara gitmesin aslan.. bir iki totoş haric tabi. özelden pmliyelim.
[QUOTE=emirarslan34;6521710]indigoya maşallah allah kaza bela göstermesin.
Saol paşam teşekkür ederim