Maşallah UHye harika duruyor :) Hayırlı olsun abi :)
Printable View
Maşallah UHye harika duruyor :) Hayırlı olsun abi :)
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela yüzü göstermesin
Selamlar Mesut.
Ben GUN VTS'i almadan bu aracı araştırmıştım. Bana söylenen, eğer vaktiniz varsa, tanıdık, güvenilir bir usta varsa sadece o zaman girişilmesi gerektiği şeklindeydi. Zira aracın kapıları Lamborghini şeklinde martı kanat yapılmış vakti zamanında. Bu da tüm çamurluk içi, kapı davlumbazları ve aracın kapı eşiklerini kastırıp zorlamış. iç mekan da aynı şekilde bilinçli olmayan bir şekilde değiştirildikten sonra toparlanmaya çalışılmış. yani istenenden çok daha azına alabilirseniz ve uğraşırım diyorsanız girişilecek bir araç bana anlatılan... saygılarımla.
Alper abi AC hayırlı olsun bi boncuk daha satıldı :)
Mami abi hayırlı olsun bi boncuk daha neşelenicek anlaşılan allah kaza bela vermesin ;)
arkadaslar yenı konu acmak ıstemedım o yuzden buraya yazıyorum baskı balata değiştireceğim bronz baskı balatanın özelliği nedir tercih sebebi nedir?
Araca gidip baktım zamanında maalesef bilinçsiz ellerde harap edilen bir araç , lambo kapı yapılmış normalde dönmek için magirüs menteşesi kaynaklamışlar adeta , içi çok kötü durumda. Motor ve şaseler temiz gözüküyor. Kaporta genel olarak iyi . Uygun fiyata alırım kapıları ve eksikleri toplarım , içini toplarım (zor) diyorsanız alınabilir.
mami abi araya karıştı senin araba mevzun, ben çoluk çocuk muhabbetleri ile uğraşıyorumda akşamdan beridir.
UH hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanmak nasip olsun, Mavi güzeldir, indigo ayrı güzeldir :)
mami abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin bir tanede kiraz lazım şimdi iyimi fransız bayragı için :)