koysammı ilanlara geri acaba benım aracı :)
Printable View
koysammı ilanlara geri acaba benım aracı :)
Aracımı mecburen satmaya karar verdim arkadaşlar ilgilenenlere duyuru olsun
http://www.techturkey.com/forum/otom...o-satilik.html
ard 17. okmeydanında görüyorum bende. neyi var apo abi pm atsana banada merak ediyorum o aracı.
Araç yakın zaman önce bendeydi ama arkadaşıma verdim..oda bazı sebeplerden dolayı satmakta.. araç ankaradan gelmedir 98 model, ruhsatta 106 gti 3p yazmaktadır, fabrikasyon deri koltuk, sanruf, klimalı modeldir.
muayneden 1 ay önce sıkıntısız geçti, 4 lastik yeni değişti, torsiyonu ben yaptırmıştım arkadaşıma vermeden, yağ yakma, atma vs. sıkıntısı yoktur, araç boya istemektedir.
Zaten ilan sahibini ararsan ne var ne yok söler gizlisi saklısı yoktur..
Bursa Sari '99 Speedline fume 2114 var uzerinde .. Nedir ne degildir .. Guzel gorundugu gibi mi gercekten?
bugün arkadaşlar kayseriye yücelin ag ye bakmaya gittiler işler yolunda gittiyse ag artık bursalı olcak :D
Doğrudur, arkadan bi kaza atlatmış ankaradayken, plakayı sorgulattığınızda da tutarı çıkıyor kayıtta 500-600 lira gibi bir hasar kaydı vardır....bagaj kapağı değişik, şaseleri falan sağlam sağ çamurlukta düzeltme vardı yanlış hatırlamıyorsam, unutmadan klima borularından bir tanesi eksik o yüzden klima faal değil ama motoru falan üzerinde aracın (motor çalışıyor)... motor yağ kaçaklarını yaptırmıştı, şarj dinamosunu orjınaliyle değiştirmişti arkadaşım, deri koltuklarında yırtık falan yoktur. ön takımda elden geçmişti... anlıcağınız boya haricinde acil bir masrafı yoktur.
Kutuyu dert etme Denizli'nin nacizene ustalarida bi suru laf ettiler ankarada'n 5 tl ye plastik beyaz burc aldim aylar boyu tik ses gelmedi.