61 vd plakalı gri çitalı 106 ankaradan gitme hatta plaka 06 en mi neydi...15 gbi bi ilanınıda hatırlıom cc jantlıydı ama kaza degişen durumunu bilmiom ankaralı arkadaşlar bilir.
Printable View
61 vd plakalı gri çitalı 106 ankaradan gitme hatta plaka 06 en mi neydi...15 gbi bi ilanınıda hatırlıom cc jantlıydı ama kaza degişen durumunu bilmiom ankaralı arkadaşlar bilir.
Kazasiz degisensiz boncuk arayan arkadaşları gördükçe şükrediyorum ve ısrarla kovalayın yılmayın diyorum nasibiniz bi yerde kısmış sizi bekliyor ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6475468/detay/
aracı ben biliyorumda burdan detaylı bilen arkadaşlarım vardır elbet
alper üsttekı ilandaki senın eskı araban ee degılmı benzettım ama :)Alıntı:
bu zamanda düzgün 106 bulmak büyük ikramiye gibi oldu
Her zaman saygımı korudum bu forumda bu konu altında ama artık bir yere kadar ,yavşaklığın dansözlüğün gereği yok adamlığınızı bilin amk . Kul hakkı yemeyin Allah belanızı verir sonra . Bu kaçıncı kulağıma kadar gelen muhabbetler dedikodular ,elimizden geldiğince dürüst satalım diyoruz siz yavşaklıktan başka bir *** yapmıyorsunuz . Bu kadar da olmaz arkadaş ya bir insanın ekmeğine rızkına bu kadar mı taş koyulur ,Yok o araba için sivasa gidilmez ,o araba boktan o araba pert o araba işe yaramaz . Lan ben zaten bebek ya da çiçek dedim mi arabama ? Bu zamana kadar arayanlar çıksın yazsın şuraya ,sağındaki solundaki çiziğine kadar fotograf çektim yolladm amk bu mu sizin insanlığınız ? Şase numarası istediniz yolladım ,motoru çek dediniz yolladım ,koltukları çek yolla dediniz yolladım saat kaç olursa işim gücüm var mı umursamadan,değişen parçasını boyalı yerlerini yapılacak masrafları sölüyorum ben zaten tüm arayanlara ben dürüstüm de siz neden böyle karı gibi dedikodu yapıyorsunuz ? Bir kere gelip bakan oldu şimdiye kadar o zamanda aynı muhabbetler dönüyordu şimdi de ,ben 13 liralık arabaya 20 lira isteyipte burda dedikodu çıkartmıyorum zaten,edeceği fiyatı sölüyorum . 9-10 lira yazsam köpek gibi gelir alırsınız bu arabayı Allahın mezarcıları ,nerden ne şekilde kar ederim diye kişiliğinizi karakterinizi kaybetmişsiniz resmen .
Gerçi siz de bu forumda birbirinize kanka yazıyorsunuz,benimle telefonda konuşunca birbirinizin arkasından yuvarlıyorsunuz onun arabası şöyle böyle diye . Ne kişiliksiz adamlarmışsınız amk .
Benim arabamın tavanında boya yok,sağ çamurluk ve kabut değişik sağ kapıda onarım var ,sol çamurluğun peugeot amblemi duruyor . Panelin orjinal boyası üstünde zeytin gri değil normal gri renginde fabrika çıkışı böyle siz mükemmel 106'cısınız ya bilirsiniz . .Motorunda yağ yakma yok ,yürürü ok gibi sağa sola yalpalamadan yürüyor ,koltuktaki yırtığa kadar sölüyorum yine yaranamıyorum amk ,ne kadar iyilik edersem o kadar bu tür şeyler başıma geldi . .
Gelin arabayı 10 liraya veriyorum hadi ,o araba için gidilmez diyenler 10 lira arabam gelmezseniz daha da şerefsizsiniz gelin görüşelim sivasta . Ne ayıp ne yazık günah biliyorsunuz .Herkesin ağzında aynı laf ''o araba için iyi şeyler söylemiyorlar yaaaa.'' kim söylemiyor ?? ''ben görmedim bakmadım ama sölüyorlar işteee.''
böyle böyle ilerliyorsunuz işte
Bir değil iki değil abi ,arabayı görmeyen bakmayan adamlarda söleyince bu forumada üye tamamen kafası atıyor adamın yeter şerefsizim amk Allahtan s2000 lere falan binmiyor bu dallamalar 10 liralık sikindirik bi 106 için ne kadar delikanlılıklarından ödün veriyorlar
anıl salla kardeşim ya kanka olanların turşuları pertleri drag kovalamış araçları on 12 yaşındaki bi genç arabası patates bırak sen takma bunları kimse yogurdum ekşi demez işine gelen gelir alır
boşuna dertlenme arkadaşım herkes kazasız değişensiz 106 arıyor satanlarda 18-19 istiyor kimsede vermiyor o fiyatları herkeste hala 106 arıyor piyasayı kızıştırıp fiyatları tavan yapanlarda yine BİZLERİZ yanlış mı?? herkes şu 106 piyasasını makul hale getirse her genç şu zevki tadacak ama nerdee..
anılcım aracını satmakmı istiyorsun kardeşim..sen şimdi hemen plakanı değiştir güzel iç dış detaylı temizlik yaptır.sağını solunu elden geçir sonra (bak burası çok önemli) 3-5 şakşakçı bulacaksın kardeşim. arabana çok iyi türkiyede tek diyecekler sıçsan beğenecekler 1 haftaya kalmaz aracını satarsın ;)
bir laf var karı koca arasına girilmez diye..buradakilerin çoğu usta 106 cı ilk arabaları 106 en az 50 106 ya binip satmışlar.. kişiler aynı mal satılırken birbirlerini ve mallarını kötülerler ara sen girersen sıkıntı sende olur.oyüzden karı koca arasına girme bırak onlar birbirini düdüklesin.
her malın bir alıcısı vardır illaki sende aracını satarsın bozma moralini.
Aynen öyle maalesef , burda heryeri boyalı , ellenmedik yeri kalmayan araçta on numara oluyor yeri gelince.Şu ana kadar kendi gözümle görmediğim hiçbir araca yorum yapmadım. Ama bahsettiklerinde istisna kardeşim bunlarda olur , takma kafaya . Kimse kimsenin nasibini yiyemez , kime satılacaksa o gelir alır senin aracını.
köyde cok bulundugum ıcın samanlık olayına yatkınım,tek fark o zaman inek kovalıyoduk sımdı 106-saxo sonucta her ıkısıde 4 teker:):9):)):)Alıntı:
aynen yaaa
bu arada drive sana denk gelen samanlık specleri kıskanır oldum. İnsallah hepsi degerini bilen adamlara nasip olur.
Anılım sana söylüyorum yavşak sen dinle
Zamanında h 2404 sattığım bir kardeşimiz vardı Burak Gözal diye bir kardeşim arabamı almıştı sevinçten arkadaşları ile paylaşmıştı O zaman bu yavşaklar bu arabaya 17.500 verilir mi 106 ya bu kadar para verenin aklını ...... demişlerdi Şimdi bakıyorum kendi araçlarına toz kondurmuyorlar araçlarına, turşu suyu olduğu halde sen kafanı takma üzme kendini, aynısı bize de yapılıyor, abi reg i satarsan haber ver diyenler ,şimdi ne yapayım o teneke kutusunu götüme mi sokayım diyorlar, yani bize başka arkamızdan başka oluyor insanlar, sadece araç sektöründe değil bütün işlerde böyle çok fazla kafana takma bak ben reg i satmaktan vazgeçtim bu kaşarla yüzünden yaza o kaşarlara ben ne yapacağımı biliyorum
Düzgün araba yoktur düzgün insan vardır.
En düzgün araba bu araba diyen insanın bile şöyle kendi aracına bakması lazım, şimdi yazdıklarımı okuyorlar ama merak etmeyin plaka yazmayacağım
Alıntı:
bu zamanda düzgün 106 bulmak büyük ikramiye gibi oldu
valla kardesım ben ugrasamam yok düzgünmüs orası burası sükükmüs benım ıcın agır kazası olmasın araba güsel yürüsün yeter vts den sonra bı 106 alır bınerım sonra satarım defter kapanır , zaten burada sevdıgım ıkı kısıye bulsam verıcem bırı alper _tunga 106 tıcı dıgerıde cemo 306 tıcı bu arkadaslara her turlu arac kendıme bulur gıbı bulurum gerısıyle ugrasamam hele forumdakı yerlı -yersız konusmaları gürdükce ayıp yaaa herkes parasına gore araba almaya calısıyor b.k atmaya gerek yok ,,Alıntı:
aynen yaaa
bu arada drive sana denk gelen samanlık specleri kıskanır oldum. İnsallah hepsi degerini bilen adamlara nasip olur.