Bende niyetlendim banada aynı şeyleri söyledi fakat araba 98 üzerinde airbagsiz direksiyon var ankarada roll için sökmüşler filan dedi bende öyle diyince pek içime sinmedi yoksa güzel duruyo
Printable View
Araba konusunda insanlık çok önemli insanlığımızı kaybetmeyelim... Arabaların değerleri belli piyasa belli... Bu ucuz ama vazgeçilmez bir zevk iken şimdi pahalı ulaşılamaz bir zevk haline geldi... binmek istiyorsan 106 ya 306 ya düdkleneceksin diyor artık herkes... Amcalar teyzeler bile uyandı ben ilanlara baktım benim arabam 20 benim arabam 19 benim arabam 25 diyen teyze amcalar var... bu bizim sevgimiz sevdamız ticari amaçlı bakmıyoruz bu meletlere... zevki yaşamak için bütçe çıkıyoda çıkıyo... Allah hepimize akıl fikir versin... rabbim yardım etsin biz hasta kullarına...
Hakan eywallah Allah razı olsun... ben öncelikle sana bir 306 bulmaktan ve aldırmaktan yanayım... rabbim bize yardım eder sana buluruz inş... sende ki araba bende gözüyle bakarım hep çünkü :) sen şu 106 yı çıkar olduğu yerden birde 306 çıkartırsak mevzu tamamdır... allah yardım etsin inşallah.. tekrar çok sağol iyi dileklerin için...
ya millet uzaya çıktı aminyum, bunlar hala 106 da boya varmı derdindeler, salla gitsin mezarcılara tavsiyem önce g.tünüze don alın.Alıntı:
Anıl
Adam arıyor total stickerı duruyor mu diyor,duruyor da diyorum 5 liraya satılan bir şey oldu artık bence başka şey sor diyorum beni tersliyor :) :)
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...11660104/detay
5lik yay düşünenler iyi fiyat denk geldi paylaşayım dedim . birinin işine yarayabilir.
Kardeşim havalar yüzümüzü güldürmediki 1. viteste kalkabileceğimiz havaları bekliyoruz :D Şaka bir yana isterseniz havalar düzelince bir organizasyon yapıp prof foto çekimide yapalım ben yeni bir DSLR makine aldım Nikon 5100D çok prof değilim ama hep beraber çözeriz işi :icon_tup:
sende var dıye kardesım bısey demedım....saka maka sıtede 3-5 arkadas daha var taktır ettıgım duruslarıyla sozlerıyle ılk bastan dedıgımız gıbı elımızden geldıgınce yardımcı olurum ....Alıntı:
bize yokmu kardeşim aynı mahalledeniz
aynen cok ıyı olurdu ama ben arabayı satıcam ...... o zaman el arabas... pardon el fenerı alıp gelırım kendım:):)Alıntı:
tamamdır. sözleşir haberleşiriz. bende de d5000 var makine prof ama ben değilim... bu hafta sonu güzel olursa ben bi çekim yapcam kendi çapımda... toplaşıp çekim yaparsak güzel olcak..
dürüstlükten zarar gelmez anıl sıkma canını sen..
ozaman tarihi kararlaştırıp buluşalım..konuyuda saptırmayalım fırça yemeyelim ;)