+1 :icon_tup:
Anıl takma kafana kardesim bu muhabbetler önceden beri var işe önüne geçemiyorsun.
Printable View
olur araba garajda ... ısın bıtınce bordoya bakmaya gıderız sahıbı musaıtseAlıntı:
Ben senin arabayı Fotolayacağım haftasonu merak etme sen...
aracımı bu şeklde satıcam.
isteyene prça parçada satarım motor sanzuman vs.
bilgnz olsun.
emme manifoldu üst kapak blok vs. fark etmez
sağol abi fazla sıkıldım ağrı mağrı umrumda değil zaten geciyo şükür
gecmıs olsun kardesım kotu bısy yoktur umarımAlıntı:
sağol abi fazla sıkıldım ağrı mağrı umrumda değil zaten geciyo şükür
Anıl sıkıntı yapma , nasibin nereden çıkacağı belli olmaz...
Ama yapacak birşey var mı ? YOK. O yüzden rahat ol , nasip bu bir yerden elbet çıkar. Almayan da almayabilir dursun ekmek su mu istiyor ? ;)
61 VD 119 eski plakasi EN119 muş Ankara aracı olduğu söyleniyor..bilgisi olan varmı arkadaşlar
ANIL ,neden bu kadar sıkıntı yaptın yaa..Sen boşversene milleti.Aracın değişenı olabilir yada olmayabilir.Değişenı olduğunu dürüstçe söylemişsin zaten..Değişenı kabul eden alıcı zaten alır.Etmeyen de gitsin götünü parmaklasın..Siktir et takma kafana böyle şeyleri..Ya bu kıcını kırdığım 106 sı ne kadar tutuldu son zamanlarda ya anlam veremıyorum..Boşverın bu işleri değişenı varmış yokmuş hiç önemli değil.Araç düzgün mü ona bakın.Anılda 2001 model gtı fiyatına göre çok çok uygun verıyor zaten..Değişen takıntısı olan arkadaş gitsin sıfır km araba alsın :) Bu 106 gtı lar ömrümü yedi amk ömrümü :) Hani kaliteli bir araba olsa gam yemıycem yaa..Yok böle bir dünya yani..Anıl sen kardeşim aracımda değişen yok de.Bak 2 günde satılmazsa ahanda bende bişey bilmiyorum...
Saygılar..
Eyvallah abi tüm değer verdiğim benden büyük abilerim zaten gerekeni söylemiş . Benden daha çok biliyorsunuz 3 yıldır benim arabayı :) bir sıkıntısı olsa aradığım adamlar belliydi zaten .