Alican kardeşimle konuştunmu yarayacakmı işine??
Printable View
[QUOTE ]Buradan bugün muayene sonrası bana yardım eden, kendi araçları gibi sevip UE yi bagırlarına basan Ömer ve Emir kardeşime çok teşekkür ediyorum. Allah ikinizdende razı olsun. Hakkınızı helal edin. Bgn yaptığınız yardımlar sizce belki insanlık arkadaşlık abi kardeşlik vazifesi olarak nitelendirilebilir.. Bende yeri ayrı... Kral ve alem çocuklarsınız..[/QUOTE]
[QUOTE]Drive 34 Hakan kardeşime dostane yaklaşımından ve bizi ağırlamasından dolayı çok teşekkür ederim. Çayını çorbanı içmeye gelicem Hakan en yakın zamanda.[QUOTE]
Eyvallah lafı bıle olmaz , sizler ve akılda kalıcı muhabbetler olmazsa en kral arabaya bınsek ne olur , en önce dostluk , arkadaslık , paylasımcılık gelir gerisi TEFERRÜATTIR......
[QUOTE]Drive 34 Hakan kardeşime dostane yaklaşımından ve bizi ağırlamasından dolayı çok teşekkür ederim. Çayını çorbanı içmeye gelicem Hakan en yakın zamanda.Çok sağlam biri oldugun belli abi tecrubelisin bu alemi tabiri caisse yalamış yutmussun harbiden:):)Alıntı:
Eyvallah lafı bıle olmaz , sizler ve akılda kalıcı muhabbetler olmazsa en kral arabaya bınsek ne olur , en önce dostluk , arkadaslık , paylasımcılık gelir gerisi TEFERRÜATTIR......
bız ona oyle demeyelımde , bilgilerimizi bizden olanlara faydalı olmak için kullanmak diyelım...Alıntı:
Çok sağlam biri oldugun belli abi tecrubelisin bu alemi tabiri caisse yalamış yutmussun harbiden
ulan ne adamlarsınız ya damdan gırıp bacadan cıkıyorsunuz , bırakında araba yattıgı yerde rahat uyusun genclıgınde cok yardırmış :) can bulsun istersenızde size veırıyım m3 motorunu takın 306 ya 321 beygır arkadan ceker makına olsun:)
:D allah basımızdan eksik etmesin sizin gibi kardeşlerimizi :)
her zaman sizin gibi insanlar olsun hayatımızda işallah.
öncelikle bizi agırladıgı icin hakan kardeşime cem kardeşime cok teşekkürler.
heeea ömerede teşekkür :D :D :D :P hahahaha
kanka bu arada benım cemle olan fotola baksana ya cem yarım kadar :D hahahahaah :D :D :D
kartala benziyor resimler buralara mı geldiniz bilseydim bende katılırdım valla