ümit burlardada yok vallahi öyle bişeyler :o
Printable View
eyvallah ; zaten uzun süredır satılmayısının sebebı dedıklerının dogru olmasından kaynaklı , kendıme bakmıyrm bı kardesım var onun ıcın arastıryrm dostlarda saolsun bılgı verıyor ....Alıntı:
3-4 ay once niyetlenmistim güzel bi mk1... İzmirli arkadaşlardan bilen çıkar mutlaka. Üstün körü bi arastirtmiştim dediğin gibi komple boya var ama pek tavsiye etmemislerdi bende üstüne düşemedim o sıralar
106 istersen 41 RN var siyah deri 4 kafa başlık. Tek arka bagaj kapagi değişik. Oda güzel bi araç hatta dur sorgusu vardı bende.
Kayitlarimiza gore ***0946 Sasino lu aracin 1 adet hasari mevcuttur. HSR1:19/02/2006, Carpma, 825TL
T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore ***RN293 Plakali aracin Muayene Tarihi-Km: 02/10/2012 133306KM, 19/03/2010 142408KM
İlgilenen olursa....
Aracimin hem 2. Sahibiyim evet kaza gecirdik hic te uzulmedim 2 sene once de kaza yaptim 1 hafta sonra hv 106 yi aldim hv ile kaza yaptim simdi baska gti aldim bizim agzimizdan cikan nettir bos konusmayiz taniyan tanir bilen bilir kimsenin arabasına *** atmayiz arkasindan konusmayiz seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsun seninde dedigin gibi seni ilgilendirmiyo sen bak dalgana yerinde dur ...
Cumartesi günü kısmetse 41 RN 293'e bakıcaz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...599228/detay/#
Bu araç hakkında bişeyler söyleyebilecek birileri varmıdır?
Selamlar Yaşam usta..Bilhare özel mesaj yazdım...
Bu arada yokmu bildiğin Temiz bizi üzmeyecek bir 306 GTİ...Bütçemizede uygun şartlar dahilinde..
Ertekin bende arıyorum.(306 GTİ)
Linkteki araç hakkında malumatım yok.Fiyatı epey uygun geldi..Ama arac bana epey yorgun gözüktü..Sol ve sağ taraf hatları çizgileri pek düzgün durmuyor..(Resimlerden görebildiğim kadarıyla)(Bilhassa sol ön çamurluk ve arka çamuruk..)
Dogru okudun kardesim, artık insanlar kabul etsin 200 bin km'nin altında 106 bulmanin zor oldugunu. Bende çok takıyordum ama artık önemsemiyorum, yapanlar oteki tarafta verir hesabini, bana gore arac yağ yakmıyor ve kompresor verileri iyiyse km'nin onemi yok.
Dip Not: Araç benim Yada yakın bi arkadaşımın değildir. Ben bildigimi ve kişisel fikrimi yazdım.
14-15 yaşında araçlar ve zamanında istisnalar hariç gazlanmak için alınan araçlar. Benzinli bir araç yılda ortalama 15 bin km yapsa , hesap belli o yüzden 106 yağ kusmuyor ve kondüsyonu yerinde ise alınır.
Birde yağ çubugunu çektiğiniz de ucundaki yagı iki parmağınızla bakın da sakız gibi yapışmıyor yada parmağınız zor ayrılmıyorsa ,BOR yada türevi şurup vs katılmamıştır. :) ( egsozdaki ve çubuğu çektiğiniz yerdeki dumanı kesmek için)
Peugeot 106 GTI Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 110798494
Bu araç hakkında bişeyler söyleyebilecek birileri varmıdır?
Peugeot 306 GTI Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 110447228
Peugeot 306 GTI Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 110996904
bu 306 gti-6 'ların geçmişini bilen var mı acaba? bi arkadaşıma bakıyoruz da bunlar dikkatimizi çekti ..