inşallah buralara geçerseniz banada bir alo deyin:icon_tup:
Printable View
125 değil 25 miş
Lambro Team , Elpadre, EC 819 , tyreap john beraberdik tüm aksam :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12070725/detay bu arac hakkında bılgısı olan varmı ?
Eger bır porblem cıkmaz ıse hayırlısıysa alalım dıyorum yardımcı olursanız sevınırım.
o aracta aklımda ama 106 olsaydı 5 dk durmazdım tabıkı kısmetse eger 306 ılk sırada suan
Siyah olan 306 harunun eski 306 yanliz fotolar cok eski fotolari denizlideki fotolari 2-3 yillik fotolar nerdeyse ciddi dusunuyorsaniz araci tel pm atarim eski sahibinin ogrenirsiniz burdayken guzel aracti ama dedigim gibi 3 yil onceki fotolari... Su an
aracın 4 adet hasarı gozukuyor
hsr 1 carpma
hsr 2 (SEL) 22/10/2007
hsr 3 carpma 258tl
hsr 4 carpma 596tl
bu da mı feleğin çemberinden geçmiş :D
Dedigim gibi aracin eski fotolari 2-3 yil diyorum 4 de olabilir eger ciddi dusunuyorsaniz eski sahibi siteyede uye zaten...
sel hasarlıda ne derecede sel hasarlı o merak konusu aslında. aracın berki poposu suda kalmıstır. yada komple balıklama dalmıştır falan filan. direk kestirip atmamak lazım eski fotoları varsa eski sahiplerine ulasmaya calısın.
Sel gördüyse elektrik tesisatı sıkıntılıdır buyuk ıhtimal aracın arkası su alsa ne zararı olacakki ? Büyük ihtimal motor kısmı sel de sıkıntı yasadı ki tramere işlemiş.
Elektriği sıkıntılı olan bir pejonun yanından bile geçme...
Burdan herkese sesleniyorum;
DRİVER 34 Hakan abideki müzelik vts'ye imkanı olan gitsin baksın hatıra fotografı çektirsin araba sanki showroomdan çıkmış çok iyi maşallah :)